Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray yenilmeyecek takım değil

Galatasaray yenilmeyecek takım değil

Hızlı oyun, 3. bölgede hareketlilik ve kaliteli koşulara vurgu yapan Kocaman bunları 2. yarıda da uygulamaları halinde istenen puanların alınacağını söyledi.

Galatasaray yenilmeyecek takım değil

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman hafta boyunca derbinin taktik kısmına ağırlık verirken diğer bir taraftan da psikolojik olarak takımını hazırlamak için ciddi anlamda efor sarf etti. Bu bağlamda oyuncularının dev derbide kusursuz olması için çaba harcayan Aykut Hoca, G.Saray form durumuyla ilgili övgü dolu sözler sarfetse de galibiyetten başka bir şey düşünmediğini de açık açık dile getirdi.

ÖĞRENCİLERİYLE Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı toplantıda namağlup durumdaki rakiplerinin yenilmeyecek bir takım olmadığının altını çizen Kocaman, şunları söyledi: “Rakibimiz ligde mağlubiyet almayan tek takım konumunda. Ancak yenilmeyecek takım değiller. Her iki takım da topa sahip olma yüzdesinde ligin en iyi istatistiğine sahip. En kritik alan olan 3. bölgede tıpkı Malatya maçında olduğu gibi hareketli ve sonuca giden futbolu oynarsak rakibimizden istediğimiz puanları almış oluruz. İşte lig o zaman yeniden başlar.”

MALATYA MAÇININ iLK YARISI GiBi...

KOCAMAN’IN derbideki en önemli kozu oyuncularıyla yaptığı konuşmadığı altını çizdiği gibi 3. bölgedeki hareketlilikle birlikte kaliteli koşular ve hız. Yeni Malatya karşısında oyuncularının ilk yarıdaki hızından memnun olan tecrübeli çalıştırıcı ikinci yarıda da aynı performansın ortaya konulmasını istiyor. Bunun başarılmasıyla birlikte Kocaman lidere sezonun ilk yenilgisini yaşatacaklarından emin.

Haberin Devamı

Fernandao: Hazırım

FERNANDAO, Aykut Kocaman’ın görev vermesi durumunda G.Saray’a karşı oynamaya hazır olduğunu söyledi. FB TV’ye konuşan Brezilyalı golcü kendini tamamen hazır hissettiğini belirtirken şu ifadeleri kullandı:
“G.SARAY’A karşı çok önemli bir maça çıkacağız. Tek hedefimiz 3 puan. G.Saray, Türkiye’nin kuvvetli ve en büyük takımlarından biri. İyi de kadrolarının olduğunu düşünüyorum. Bunları bir kenara bırakıp işimize bakmalıyız. Çünkü biz de büyük oyunculardan kurulu, ülkenin en büyük takımlarından biriyiz. Sonuna kadar yarışın içinde olmak istiyoruz.”