Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Galatasaraylıları kızdıracak açıklama

Galatasaraylıları kızdıracak açıklama

VINCENT Janssen, kulüp dergisinin aralık ayısına özel açıklamalar yaptı. Verdiği röportajda G.Saraylılar’ı kızdıracak açıklamalar yaptı.

Galatasaraylıları kızdıracak açıklama

23 yaşındaki futbolcu, derbide hakem kararları yüzünden berabere kaldıklarını belirtti. Denayer’in faulü, Serdar Aziz’in el pozisyonu ve yine aynı oyuncunun ceza sahasında düşmesiyle iptal edilen golünün sonucu etkilediğini belirten Janssen, şunları söyledi:

“F.BAHÇE’YE gol ve asistler ile katkıda bulunarak önemli bir oyuncu olup pek çok maçta görev almak istiyorum çünkü bir forvet oyuncusunun bunu yapması gerekir. Burada olduğum için çok mutluyum çünkü burası büyük bir aile. Herkes birbirine karşı çok iyi, birbirine yardım ediyor. Sahada iyi sonuçlar almak için her şey mevcut.

‘BAŞLANGIÇ YAPTIK’

VİDEO Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) ile hiçbir maça çıkmadım ama adil oyun önemli bir şey ve herkes bunu ister. Belki de bu sistem olsaydı; G.Saray maçını kazanmış olurduk.
HER gün çok çalışıyoruz. Bence bu gelişim adına çok önemli çünkü her gün daha da iyi bir takım oluyoruz. Her gün ne için savaştığımızı daha da iyi biliyoruz. Tabii ki şu ana kadarki sonuçlardan memnun değiliz ama kendimize güvenip bunu değiştireceğiz. Nitekim; Sivas maçındaki kazanma arzumuz ve galibiyetimiz, bunun başlangıcı oldu.”
‘Derbideki her sonuç bizim için olumlu’
JANSSEN, A Spor’a da konuştu. Sarı-lacivertli futbolcu şu ifadeleri kullandı:
“DERBİYLE ilgili bir görüş belirtmek zor açıkçası. Ama birbirleriyle oynayacak olmaları tabii ki iyi. Şuna eminiz… İkisinden en az biri puan kaybedecek. Ve eğer kendi maçımızı kazanırsak puan anlamında bizim için olumlu bir sonuç ortaya çıkacak her şekilde.
BELKİ beraberlik bizim için iyi bir sonuç olarak değerlendirilebilir çünkü her iki rakibimiz de puan yitirmiş oluyor.
BEŞİKTAŞ maçında stadımız inanılmazdı. Muhteşem gürültü yapıyordu taraftarlarımız ve çılgınca bir akşam geçirdim. Açıkçası bugüne kadar oynadığım en iyi atmosferdi. Çok keyif aldım.”

Haberin Devamı