Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Garry Rodrigues İstanbul'a geldi!

Garry Rodrigues İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’ın ardından Gary Rodrigues’le de her konuda anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin İstanbul’a getirdiği yıldız oyuncu sağlık kontrolünün ardından imzayı atacak.

Garry Rodrigues İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe, Vedat Muriç transferini bitirdikten sonra şimdi de kanat bölgesine takviye yaptı. Mathieu Valbuena’dan boşalan sol kulvar için sarı-lacivertliler, Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardı.

Suudi Arabistan ekibi Al İttihad ile daha önce anlaşan Fenerbahçe, yetenekli oyuncuyla da her konuda el sıkıştı. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz sezon devre arasında 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında ezeli rakip Galatasaray’dan Al İttihad’a giden Rodrigues’i İstanbul’a getirdi. Yıldız oyuncu sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Golcü ve kanat transferini bitiren sarı-lacivertliler, stoper bölgesine yoğunlaştı. Sözleşmesi biten Martin Skrtel ile bir süredir yürütülen görüşmelerden somut bir sonuç çıkmazken Aleksandar Kolarov’dan da haber bekliyor. Kolarov için tüm şartları zorlayan yönetimin alternatif isimleri de masada tuttuğu aktarıldı.

Fenerbahçe, teknik heyetin ısrarla istediği genç kaleci Altay Bayındır için de Ankaragücü ile 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kesin anlaşma sağladı. Ersun Yanal’ın Altay’ın transferinden büyük memnuniyet duyduğu vurgulandı. Altay geçen sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla takımının ligde kalmasında önemli rol oynamıştı.

Haberin Devamı