Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Pitbull İstanbul'da!

Pitbull İstanbul'da!

Beşiktaş'ın Şilili yeni transferi Gary Medel, İstanbul'a geldi.

Pitbull İstanbul'da!

Şilili yıldız dün akşam saatlerinde İtalya’dan Atatürk Havalimanı’na geldi. Çok sayıda siyah-beyazlı taraftarın gerçekleştirdiği coşkulu karşılamayı gördüğünde ise büyük şaşkınlık yaşadı.

BEŞİKTAŞ’IN yeni transferi Gary Medel dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlıların, İtalyan devi Inter’den transfer ettiği Şilili yıldızı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı’na inerken siyah-beyazlı taraftarlar da kendisini burada coşkuyla karşıladı.
YÖNETİCİLERDEN Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile idari menajer Ali Naibi’nin eşlik ettiği Medel, taraftarların karşılama töreni karşısında büyük şaşkınlık yaşarken dışarda kendisini bekleyen araca da emniyet güçlerinin yardımıyla zor da olsa ulaştı.
VIDAL’DEN MESAJ
MEDEL’İN bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra BJK TV’de açıklamalar yapması bekleniyor. Ardından da kendisi için Vodafone Park’ta saat 13.00’te imza töreni düzenlenecek. Tecrübeli oyuncunun akşam saatlerinde yapılacak antrenmana da katılacağı öğrenildi.
BU arada Medel, İstanbul yolculuğu öncesi uçağın önünde çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Bu fotoğrafın altına yorum yapanlardan biri de tecrübeli stoperin Şili Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı Arturo Vidal oldu. Bayern Münih forması giyen dünyaca ünlü futbolcu, “İyi şanslar kardeşim” mesajını yazdı.

Haberin Devamı