Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gattuso'dan Terim'e sürpriz teklif

Gattuso'dan Terim'e sürpriz teklif

Hakan Çalhanoğlu için Terim’e olumsuz yanıt veren Gattuso, ikinci yarıda şans vermeyi düşünmediği Andre Silva’yı önerdi. Bafe Gomis’le beraber oynatacak oyuncu arayan deneyimli çalıştırıcı teklife olumlu yaklaştı.

Gattuso'dan Terim'e sürpriz teklif

Son dönemde Fatih Terim'in en fazla sohbet ettiği isimlerden birisi Gennaro Gattuso... Terim, Milan'a hoca olan eski öğrencisinden Hakan Çalhanoğlu istemiş ancak olumsuz cevap almıştı. Rodriguez içinse, Augustinisson'u almaları durumunda sözü kapmıştı. Bu kez Gattuso'dan Terim'e kontra bir teklif geldi. Gattuso, sezon başında 38 milyon euro'ya alınan ama hayal kırıklığı yaratan Andre Silva'yı Galatasaray'a önerdi.

YARDIMCILARINA PAS ATTI

İkinci yarı için düşündüğü oyun planında 22 yaşındaki oyuncuya yer olmadığını kiralama için teklif yapılması durumunda yardımcı olma sözü verdi. 9.5 numara arayan ve Gomis'le beraber oynatacak oyuncu arayan Terim ise bu teklife olumlu yaklaştı. Gattuso ve Milan'ın Andre Silva konusunda yardımcı olmasını avantaj olarak gören Terim'in ikinci aşamada Portekizli oyuncuyu, Türkiye'ye gelme konusunda ikna etme işini ise bizzat Ümit Davala ve Elmander'e vereceği gelen bilgiler arasında. (Fotomaç)