Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gece kulübü açtı futbolu bıraktı!

Gece kulübü açtı futbolu bıraktı!

G.Saray yönetimi ile Sneijder arasındaki ipler iyice gerildi.

Gece kulübü açtı futbolu bıraktı!

Eşi ile İbiza’da açacağı gece kulübü için sık sık seyahat eden Sneijder’in futboldan soğuması yönetimle arasını açtı... Hocaları ile de sık sık sorun yaşayan yıldız oyuncu ile bu sezon sonu ayrılık da artık ihtimallerin arasında.

LİGDE son 4 haftada alınan 3 yenilgi G.Saray’ı karıştırırken tepkilerin odağında ise artık Wesley Sneijder var... Kasımpaşa maçı sonrasında teknik direktör Igor Tudor ile kavganın eşiğine gelen Hollandalı yıldızın saha içindeki durumunun yanı sıra saha dışındaki hayatı da yönetim ile iplerin kopmasına neden oldu...
EŞİ Yolanthe Cabau ile birlikte İbıza’da bir gece kulübü açmaya hazırlanan Sneijder, futboldan da bir hayli koptu... Gece kulübünü tüm dünyanın önde gelen markalarından biri haline getirmek için çalışan Sneijder, sık sık seyahat
ederken Londra’dan Michelin yıldızlı bir şef ile de anlaşmaya vardı.
AYRILIK KAPIDA
SIK sık izin isteyen ve sürekli seyahat eden oyuncunun kilo alması ve performansının düşmesi de sahada gözle görülür bir hal aldı. Performansı bir yana Sneijder ile yönetimin arasını açan asıl mesele de teknik direktörlerle arasındaki sıkıntılar. Hamza Hamzaoğlu ile başlayan ve Denizli ile devam eden sorunlar yumağı Igor Tudor ile iyice arttı.
YÖNETİM oyuncunun aklının artık futbolda olmadığını ve hocaları ile de sorun yaşaması nedeniyle sezon sonu yolları da ayırmak istiyor. Gelecek sezon yeniden yapılanma kararı alan yönetim sezon sonunda Hollandalı ile masaya oturup yolları da ayırmanın eşiğinde.

Haberin Devamı