Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gençlerbirliği - Beşiktaş

Gençlerbirliği - Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında ilk karşılaşmayı 3-1 kazanan Beşiktaş, Ankara'da Gençlerbirliği'nin konuğu oluyor.

Gençlerbirliği - Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Vodafone Park'ta karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup eden Beşiktaş, bu maçın rövanşında avantajını koruyup yarı finale yükselmek istiyor.
Saat 20.30'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Özkür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını ise İsmail Şencan, Süleyman Özay ve Ali Şansalan üstlenecek. Maç ATV'den canlı olarak yayınlanacak.
İLK 11'LER:
Gençlerbirliği: Taha, Ahmet, Pogba, Luccas, Alper, Issah, Zeki, Khalili, Milinkovic, Aydın, Skuletic
Beşiktaş: Tolga, Necip, Pepe, Vida, Caner, Lens, Tolgay, Medel, Babel, Mustafa, Love
Güneş ve Özat arasında tartışma...
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Vodafone Park'ta iki takım teknik direktörleri arasında sözlü tartışma yaşanmış, maç sonrası verilen demeçlerde gerginlik gün yüzüne çıkmıştı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Şenol Güneş'i saygısızlıkla suçlamış, Güneş'in genç teknik adama cevabı çok sert olmuştu. Bu tartışmaya Gençlerbirliği Kulübü de müdahil olmuş, Şenol Güneş'in açıklamalarını çok sert bir dille kınamıştı.
Başkent’te Love zamanı

Haberin Devamı

Haftayı Bursa beraberliği ile açan Beşiktaş zirvedeki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle rahat nefes alırken siyah-beyazlılarda gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında bugün oynanacak G.Birliği maçına çevrildi. Sahasında oynanan ilk maçı 3-1 kazanmanın verdiği rahatlıkla Başkent deplasmanına çıkacak olan Kartal’da gözler yeni transfer Vagner Love’da olacak.

Son iki seneyi şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlılar bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşarken devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan transfer edilen Sambacı ilk kez bir maçta 11’de görev yapacak. Negredo yerine Love ile başlayacak teknik direktör Şenol Güneş’in kafile ile Ankara’ya götürülen yeni transfer Cyle Larin’e de maçın durumuna görev 2. yarıda şans vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı