Gazete Vatan Logo
Basketbol Gianna ve Kobe Bryant, 24 Şubat’ta anılacaklar

Gianna ve Kobe Bryant, 24 Şubat’ta anılacaklar

Kobe Bryant ve kızı Gianna’nın anma töreninin tarihi açıklandı. 26 Ocak’ta helikopter kazasında hayatını kaybeden efsane basketbolcu Kobe Bryant ile 13 yaşındaki kızı Gianna’nın anma töreninin tarihi, formalarına ithafen belirlendi: 24.02.2020

Gianna ve Kobe Bryant, 24 Şubat’ta anılacaklar

ABD’de geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Dünya sporunun önemli ismi, Los Angeles Lakers’ın efsane basketbolcusu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna’nın anma töreni, 24 Şubat’ta yapılacak.

Staples Center’da yapılacak

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) internet sitesinde yer alan açıklamada, 26 Ocak’taki kazada yaşamını yitiren Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna ile diğer 7 kişi için düzenlenecek anma töreninin 24 Şubat’ta Staples Center’da gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, tören için 41 yaşında hayata veda eden Bryant’ın 20 sene forma giyerek efsane haline geldiği Los Angeles şehrindeki Staples Center’ın uygun görüldüğü belirtildi. Tören tarihinin ise Bryant’ın 24 ve Gianna’nın Mamba Akademi’de giydiği 2 numaralı formalarına ithafen belirlendiği ifade edildi.