Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Giuliano çok istekli: "Kulübümde..."

Giuliano çok istekli: "Kulübümde..."

Fenerbahçe forması giyen Giuliano, Brezilya Milli Takımı'nın kadrosuna yeniden seçildiği için mutlu olduğunu söylerken, en büyük hedefini de açıkladı. Giuliano, Brezilya Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası kadrosuna gimek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Giuliano çok istekli: "Kulübümde..."

Tite yönetimindeki milli takıma Japonya ve İngiltere ile oynanacak hazırlık maçları öncesi bir kez daha çağrılan başarılı orta saha oyuncusu, Cuma günü Fransa'nın Lille şehrinde oynanacak karşılaşma öncesi kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Milli takım kadrosuna çağrılmadığı dönemlerde kendisini hissettiğini anlatan Giuliano, şöyle devam etti: "Ama diğer yandan da bu dönemlerde ayaklarımın yere basması gerektiğini hatırlıyor ve daha çok çalışıyorum. Bu dönemler de benim için bir motivasyon kaynağıydı. Kulübümde yapacaklarım, formum için kilit rol oynayacak. Bunun farkındayım."

Milli takımdaki yerini garantilemek için savaşacağını belirten Giulaino, "Benim pozisyonum için müthiş oyuncular rekabet halinde ve herkes bu formayı giymek istiyor. Bu yüzden şansı bulduğumuzda her şeyimizi vermeliyiz. Dünya Kupası'na garantilediğimizden beri sadece turnuvaya odaklanmış durumdayız ve hazırlıklarımızı da müthiş bir ciddiyetle sürdürüyoruz. İyi oynuyoruz ve aynı ruhla Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Ben de Dünya Kupası kadrosunda olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım." diye konuştu.

Haberin Devamı

Goal