Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Giuliano için harekete geçtiler!

Giuliano için harekete geçtiler!

Göztepe maçında omzu çıkan Giuliano konusunda Brezilya Milli Takımı da harekete geçti. 23 Şubat’ta İstanbul’a gelecek antrenörler, yıldız futbolcunun son durumunu değerlendirecek.

Giuliano için harekete geçtiler!

Fenerbahçe’de omuz sakatlığı sonrası orta sahada eksikliği hissedilen Giuliano konusunda Brezilya Milli Takımı da harekete geçti.

2018 Dünya Kupası kadrosu için Sambacılar tarafından ciddi anlamda takip edilen tecrübeli orta sahanın, ligin 18. Haftasında Göztepe ile oynanan maçta yaşadığı omuz sakatlığı yakından izleniyor. Brezilyalı yıldızın son 2 haftadır oynamaması ve sakatlığın ne durumda olduğunu öğrenmek isteyen Brezilya teknik direktörü Tite’nin yardımcıları İstanbul’a geliyor.

Fernando Lázaro ve Matheus Bachi, 23 Şubat tarihinde Samandıra Tesisleri’ne gelerek Fenerbahçe sağlık ekibinin raporlarını öğrenip, Giuliano ile de bir görüşme yapacak.

Sarı-lacivertlilerin antrenmanını da izleyecek Tite’nin yardımcıları, bu raporları Brezilya’da milli takım için kurulan Oyuncu İzleme ve Araştırma Merkezi’ne götürüp, değerlendirmeye sunacak. Dünya Kupası öncesi Giuliano’nun sakatlığının tüm detayları ele alınacak.