Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gizli forvet Vida!

Gizli forvet Vida!

Kara Kartal’ın yeniden şampiyonluk yarışına girmesinde başarılı performansıyla büyük katkı sağlayan Domagoj Vida, Galatasaray karşısında da takımının en önemli kozlarından biri olacak.

Gizli forvet Vida!

Kara Kartal’ın yeniden şampiyonluk yarışına girmesinde başarılı performansıyla büyük katkı sağlayan Domagoj Vida, Galatasaray karşısında da takımının en önemli kozlarından biri olacak. Siyah-beyazlıların savunmasının başrol oyuncusu konumundaki Vida, son haftalarda ise golcülüğüyle de dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon ligdeki ilk gollerini son 4 maçta atmayı başaran Hırvat stoper, bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Ülkesinin önde gelen takımlarından Dinamo Zagreb’te oynadığı 2012-13 sezonunda Hırvatistan Ligi’nde 4 gol (Tüm resmi maçlarda 8 gol atmıştı.) atmıştı.

Geçen sezon 1 gol attı

Tecrübeli oyuncu eğer derbide de gol atmayı başarırsa, hem kendisine ait bu rekoru egale edecek hem de kariyerinde ilk kez ligde üst üste 3 maçta gol atmış olacak. 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon devre arasında geldiği siyah-beyazlılarda ligde 13 mücadelede 1 gol atmıştı.

(Fanatik)