Gazete Vatan Logo
Futbol Gizli görüşme ortaya çıktı! Pogba...

Gizli görüşme ortaya çıktı! Pogba...

Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra tatilini sürdüren Paul Pogba'nın Los Angeles'ta buluştuğu kişi ortalığı karıştırdı.

Gizli görüşme ortaya çıktı! Pogba...

Manchester United'da forma giyen ancak takımında mutsuz olduğu ve eski takımı Juventus'a dönmek istediği iddia edilen Fransız yıldız tatilini sürdürdüğü Los Angeles'ta Barcelona Sportif Direktörü Eric Abidal ile bir araya geldi. İkilinin bu buluşması transfer kulislerini hareketlendirirken, Pogba'nın Abidal ile transfer görüşmesi yaptığı ilere sürüldü.

İtalyan basını, buluşmanın transfer odaklı olduğunu iddia ederken İspanyol basını ise Abidal ile Pogba'nın arkadaş olduğunu ve Abidal'ın Pogba'yı 'arkadaşça' ziyaret ettiğini yazdı.

Uzun bir süredir Manchester United ile yollarını ayırmak istediği bilinen Pogba'nın teknik direktör Jose Mourinho ile arası geçen sezon sonunda açılmıştı. İngiltere'den ayrılmak isteyen Pogba için Manchester United'ın istediği bonservis bedeli ise yaklaşık 150 milyon Euro civarında. Avrupa'da liglerin başlamasına kısa bir süre kala Pogba'nın takımında mı kalacağı yoksa başka bir takımamı gideceği büyük merak konusu.