Gazete Vatan Logo
Futbol Gökdeniz Karadeniz futbolu bırakıyor mu?

Gökdeniz Karadeniz futbolu bırakıyor mu?

Gökdeniz Karadeniz, futbol kariyerini noktalayacağı iddia edildi

Gökdeniz Karadeniz futbolu bırakıyor mu?

Ajansspor'un haberine göre bu siteye konuşan 35 yaşındaki oyuncu, "İşimi seviyorum. Her gün, futbolun benden uzaklaştığını görüyorum ve bu beni üzüyor. Yakın bir zamanda futboldan emekli olacağımı anladım. Bunun hakkında düşünmeye başlayınca, çıldırıyorum." dedi.

Menajerinden flaş açıklama!

Gökdeniz Karadeniz’in menajeri Gökhan Keçeci oyuncusunun, "Her gün, futbolun benden uzaklaştığını görüyorum ve bu beni üzüyor. Yakın bir zamanda futboldan emekli olacağımı anladım. Bunun hakkında düşünmeye başlayınca, çıldırıyorum" sözlerini kullanmadığını söyledi.
İŞTE O AÇIKLAMA...
"17 Ekim 2015 tarihinde çeşitli spor ve haber sitelerinde yer alan “Gökdeniz’den Flaş Karar” başlıklı haberde, menajeri olduğum oyuncum Gökdeniz Karadeniz’in futbolu bırakacağı yönündeki açıklama gerçeği yansıtmamaktadır.
Business-gazeta tarafından gerçekleştirilen röportajda, Gökdeniz Karadeniz’in futbol hayatından sonraki planları ile ilgili sorular yöneltilmiş olup, oyuncu 2018 yılında sözleşmesinin biteceğini, futboldan sonrasını düşünmek için erken olduğunu ve bu zamanın yaklaşmasından dolayı üzüldüğünü dile getirmiştir.
İlgili röportajda, Rubin Kazan’ın 2019 yılında 61. Yılını kutlayacağını ve 61 numaralı formasını da Rubin Kazan’ın 61. yılında bırakmak istediğini belirtmiştir.
Gökdeniz Karadeniz’in futbol hayatı ve geleceği ile ilgili planların da sorulduğu ve oldukça uzun olan röportajdaki “tercüme hatası” nedeni ile oyuncunun futbolu bırakacağı yönünde yer alan haberler tamamiyle gerçek dışıdır.
Futbol hayatında büyük başarılara imza atmış olan Gökdeniz Karadeniz’in daha nice başarılara imza atmak üzere aktif futbol kariyerine devam edeceğini belirtir, bu tercüme hatasının düzeltilip kamuoyuna doğru bilginin aktarılması konusunda hassasiyetinizi önemle rica ederim"

Haberin Devamı