Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gökhan fedakârlığa hazır

Gökhan fedakârlığa hazır

Kontrat uzatmak için yönetimle henüz bir görüşme gerçekleştirmeyen Gökhan beklemeye geçti. Önceliği F.Bahçe’ye veren Mehmet Topal da EURO 2016 öncesinde imza atmak istiyor.

Gökhan fedakârlığa hazır

SÖZLEŞMESİ sezon sonu bitecek oyuncularla görüşmelerin Trabzonspor karşılaşmasının ardından olacağını söyleyen başkan Aziz Yıldırım’ın bu konuda hala somut bir adım atmadığı ortaya çıktı. Özellikle Gökhan Gönül’ün, sarı-lacivertli idarecilerle pazarlık masasına oturduğu ve 2+1 yıllığına el sıkıştığı haberleri gündeme bomba gibi düşerken, bu iddiaların asılsız olduğu öğrenildi.

BAŞKAN ve yönetim kanadından herhangi bir telefon almayan Gökhan Gönül’ün beklemeye geçtiği belirtilirken milli futbolcu bu süreçte önemli kararlar aldı. Önceliğinin F.Bahçe olduğunu her fırsatta dile getiren 2. kaptan, başarılarla dolu futbol kariyerine sarı-lacivertli forma altında nokta koymak adına fedakarlık yapmaya hazır. Öyle ki Gökhan, yıllık ücretinde indirime gitmeye bile sıcak bakıyor.

SEVILLA İDDİASI

GÖKHAN Gönül gibi şu ana kadar gelen tekliflerin hiç birini değerlendirmeye almayan Mehmet Topal da sarı-lacivertlilerden haber bekliyor. İspanyol devi Sevilla’yla anlaştığı öne sürülen futbolcu, Gökhan Gönül gibi Fransa’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde yeni bir kontrat yapmak niyetinde.

Haberin Devamı