Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan Gönül: Bence penaltıydı!

Gökhan Gönül: Bence penaltıydı!

“Pozisyonun ceza sahasında olup olmadığını bilmiyorum. Net bir şey söyleyemem. Rakibin beni çektiğini hissettim. Başka yorum yapmak istemiyorum çünkü aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık durumuna geliyor konu.”

Gökhan Gönül: Bence penaltıydı!

BEŞİKTAŞ’A transfer olduğu günden beri en etkili futbolunu kuşkusuz dün akşam Bursa karşısında oynayan Gökhan Gönül, 51. dakikadaki penaltı pozisyonuyla maçın kırılma anının başkahramanı oldu. Ceza sahasına girmek üzereyken John’un müdahalesiyle yerde kalan milli yıldız, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Bursalı futbolcunun hareketinin penaltı olduğunu söyledi.

‘NAMAĞLUP BİTİRELİM’

HEM dün akşamki galibiyeti hem penaltı pozisyonunu hem de geçen haftalarda alınan sonuçları değerlendiren Gökhan şu şekilde konuştu: “Kupadaki Darıca maçı hariç son 4 maçtır kazanamıyorduk. Hafta içi de çok ağır bir yenilgi aldık. Büyük bir takım olarak buna reaksiyon göstermeliydik.

BURSA güçlü bir rakip. Onları yenmek zor olsa da büyük bir takım olduğumuz için bu reaksiyonu vermeliydik. Önemli olan kazanmaktı. Ligin ilk yarısını yenilgisiz bitirmek istiyoruz.

PENALTI pozisyonunun ceza sahası içinde olup olmadığını tam olarak bilmiyorum, bu yüzden net bir şey söyleyemem. Rakibin kolumdan çektiğini hissettim, bu nedenle penaltı olduğunu düşünüyorum. Başka da yorum yapmak istemiyorum. Çünkü konuştuğumuzda insanlar farklı yerlere çekiyor, aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumuna geliyor mesele.”

Haberin Devamı