Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gökhan Gönül'den Beşiktaş'a veda

Gökhan Gönül'den Beşiktaş'a veda

Son dakika haberine göre, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, siyah-beyazlı takıma sosyal medyadan yayınladığı mesajla veda etti. Oyuncunun kısa süre içerisinde eski takımı Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor

Gökhan Gönül'den Beşiktaş'a veda

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, siyah-beyazlı takıma sosyal medyadan yayınladığı mesajla veda etti. Oyuncunun kısa süre içerisinde eski takımı Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

Gökhan Gönül: Son maçın son saniyesine kadar verdiğim sözü tuttuğuma inanıyorum
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla siyah-beyazlı camiaya veda etti. Beşiktaş’a transfer olurken verdiği sözü hatırlatan Gökhan Gönül; bu sözünü son maçın, son saniyesine kadar tuttuğuna inandığını dile getirdi.
Tecrübeli futbolcunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:
“Beşiktaş'a adımımı atarken 'Kötü oynayabilirim, pas hatası yapabilirim ama mücadele etmediğim tek bir gün bile göremeyecekler. Bunun sözünü veriyorum' demiştim. Her zaman da verdiğim sözün ne anlama geldiğini bilerek hareket ettim. Son maçın son saniyesine kadar verdiğim sözü tuttuğuma inanıyorum. Beşiktaş Kulübü'nde birlikte çalıştığım başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarına her şey için teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası; bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftarlar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir.”

Haberin Devamı