Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan Gönül’den sağlıkçılara tepki

Gökhan Gönül’den sağlıkçılara tepki

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasının 64. dakikasında Bahadır’ın sakatlanmasının ardından sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi üzerine Gökhan Gönül, sağlıkçılara çok sert tepki gösterdi.

Gökhan Gönül’den sağlıkçılara tepki

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi üzerine Gökhan Gönül, sağlıkçılara fiziksel olarak tepki gösterdi.

Beşiktaş-Antalyaspor mücadelesinin 64. dakikasında, Antalyaspor’dan Bahadır sakatlık geçirdi. Hakem Halis Özkahya, sağlık görevlilerini sahaya davet ederken, tribünler ve Beşiktaşlı futbolcular, Antalyasporlu futbolcuların uzun süre yerde kalmasına tepki gösterdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında Bahadır’ın oyuna devam edemeyeceği belirtilirken, Halis Özkahya, bu futbolcunun sedyeyle oyundan çıkarılmasını istedi. Ancak sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi ve Bahadır’ı sedyeye koymaması üzerine, ters kanatta bulunan Gökhan Gönül hızla bu noktaya gelerek sağlık görevlilerine tepki gösterdi ve hızlı hareket etmesini istedi. Gökhan’ın tepkisi sonrasında sağlıkçılar, Bahadır’ı oyun alanının dışına çıkardı.