Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gökhan Gönül sorusuna isyan etti

Gökhan Gönül sorusuna isyan etti

Fenerbahçe'de takımın yeni isimlerinden Şener Özbayraklı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gökhan Gönül sorusuna isyan etti

Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından beklentilerin farkında olduğunu belirten Şener Özbayraklı, "Aslında korkum yok çünkü ben kendi en üst seviyeme çıkmadım. En üst seviyeme çıkmadım. Ofansif yönüm yüksek. Defansif yönüm kimine göre kimine göre kötü. Bazı eksiklerim var ama daha yaşın 25. Bunları da zamanla kapatacağım. Nasıl bir camiaya geldiğimin beklentilerin farkındayım" dedi.

"NANI ÇOK BÜYÜK BİR İSİM"

Portekizli yıldız Luis Nani hakkında görüşlerini belirten 25 yaşındaki sağ bek, "Nani, çok büyük bir isim. Şu ana kadar iyi transferler yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Hedefe ulaşabilecek bir kadromuz var. Ben de kendimin farkındayım, inşallah iyi bir uyum gösteririz" yorumunda bulundu.

"ARTIK SIKILMAYA BAŞLADIM"

Şener Özbayraklı, Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından Gökhan Gönül ile gireceği rekabet hatırlatılması üzerine ise, "Bu sorulardan artık sıkılmaya başladım. Ben Fenerbahçe'ye mecburen transfer olmadım. Bir tercih yaptım ve buradayım. Kimin oynayacağına teknik direktör karar verecek ve biz de buna saygı duyacağız." cevabını verdi.

Haberin Devamı

"TARAFTARA MESAJ"

Tüm kulvarlarda zirveye oynayacaklarını ifade eden Şener Özbayraklı, "Şu anda ilk defa bazı şeylerin tecrübesini yaşayacağım. Bütün kulvarlarda mücadele edeceğiz. Çok fazla heyecanım yok ama bazı şeyleri ilk kez yaşayacak olmanın heyecanı var. Bütün kupalara sahip oluruz inşallah. Ben idmanlara başladığımızdan beri çok farklı bir takım var. Hocamız çok hırslı bir yapıya sahip. Hırsıyla, mücadelesiyle çok farklı bir takım kuruluyor şu anda. Taraftarımız başından sonuna kadar bizi desteklesinler" değerlendirmesinde bulundu.

"FENERBAHÇE - GALATASARAY REKABETİ"

Son olarak Fenerbahçe - Galatasaray derbisini değerlendiren başarılı oyuncu, "Türkiye'nin 1 numaralı derbisi. Dışarıdan izlediğimizde de bunun farkında oluyorduk. Şimdi ben de bu derbide mücadele vereceğim. İnşallah Fenerbahçe'nin kazanacağı derbiler olur" diyerek sözlerini noktaladı.