Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gökhan: Kadıköy'de rakiplerimiz futbol oynasın

Gökhan: Kadıköy'de rakiplerimiz futbol oynasın

F.Bahçe’nin milli yıldızı Gökhan Gönül’den ince mesaj:

Gökhan: Kadıköy'de rakiplerimiz futbol oynasın

F.BAHÇE’NİN tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, Kadıköy’e gelecek tüm rakiplere mesaj yolladı. Bugün oynanacak G.Antep maçı öncesi FBTV’ye açıklamalar yapan Gökhan, “Sahamıza gelen takımlar daha çok geride bekleyip, buldukları kontrataklarla skora gitmeye çalışıyorlar.

Buraya ‘En kötü beraberlikle ayrılırım’ mantığı ile gelen takımlar gol yediklerinde o dakikadan sonra açık bir futbol oynadıkları için biz de istediğimiz skorlara ulaşıyoruz.

G.ANTEPSPOR da ilk olarak kapalı bir oyunla karşımızda olacaktır. Ancak bu durum futbolu güzelliğinden uzaklaştırıyor. Biz, her rakibin top oynamasını istiyoruz.

TRABZONSPOR’A TAŞ!

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşma aslında çok da zevkli değildi” dedi ve bordo-mavili takımın da kendi evinde oynamasına karşın aynı düşünceyle karşılarına çıktığına da bir göndermede bulundu.

‘ANTEP’İ YENECEĞİZ’

ŞÜKRÜ Saracoğlu Stadı’nda puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten 29 yaşındaki futbolcu, sezon başında takımların inişli-çıkışlı bir grafik sergilediğini anlatıp “Geçtiğimiz sezon ilk maçlarda puan kayıpları yaşadık ama ardından galibiyet serisi yakalayarak puan kaybı yaşamadan şampiyonluğa yürüdük. Bu sezon ilk deplasman maçımızı Trabzonspor’la oynadık ve 2 puan bıraktık. O nedenle yaşanan puan kaybının ardından içeride oynayacağımız maç çok daha önemli. Uzun süredir sahamızda puan kaybetmiyoruz. Aynı şekilde G.Antepspor’u da yenmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı