Gazete Vatan Logo
Futbol Gökhan Töre, G.Saray yolunda

Gökhan Töre, G.Saray yolunda

22 yaşındaki yıldızın menajeri Ahmet Bulut, “Beşiktaş’la anlaşamadık. Artık onu isteyen her kulüple görüşürüz” dedi. Gökhan’ı gündeminde tutan ve talep ettiği ücreti vermeye hazır olan G.Saray, transferi bitirmeye çok yakın

Gökhan Töre, G.Saray yolunda

BEŞİKTAŞ ve Gökhan Töre anlaşamadı... Geçen sezon siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki futbolcu artık G.Saray’a çok yakın...

GÖKHAN’IN menajeri Ahmet Bulut, dün siyah-beyazlı yöneticilerle bir kez daha masaya oturdu ama yapılan toplantıdan anlaşma çıkmadı. Gökhan’ın bonservisini 7.5 milyon Euro’ya Rubin Kazan’dan alma opsiyonu önceki gün biten siyah-beyazlılar esasında bunu dert etmiyor ve esas önemli olanın oyuncuyla el sıkışmak olduğunu ifade ediyorlardı. Ancak bu da olmadı. Menajer Bulut, Beşiktaş’la yaptığı görüşmenin ardından “Anlaşamadık. Artık Gökhan için onu isteyen tüm kulüplerle görüşebiliriz” açıklamasını yaptı.

ÜNAL AYSAL AÇIKLAMIŞTI!

BU da Gökhan’ın G.Saray yolunda olduğunun açık göstergesi. Zaten G.Saray Başkanı Ünal Aysal, önceki gün Şampiy10’a özel olarak yaptığı açıklamalarda “Gökhan ilgi alanımızda. İstediği para da skalamıza uygun. 1-2 oyuncu+2-3 milyon Euro’ya Rubin Kazan’la da anlaşabiliriz” ifadelerini kullanmıştı.

AYRICA Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Gökhan’dan vazgeçtiklerini ve genç futbolcunun G.Saray’a gidebileceğini dün Ntv Spor’da katıldığı programda “Biz Gökhan’a kapımızı açtık. Kariyerinin ilk gollerini bizde attı. Beşiktaş’ın Gökhan’da hakkı var. Beşiktaş’ta oynamayı istemesi lazımdı. Pazarlık yapma noktasına getirirse olmaz. İsterse G.Saray’la gitsin, görüşsün” sözleriyle ifade etti.

Haberin Devamı