Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan Töre ayrılığı itiraf etti

Gökhan Töre ayrılığı itiraf etti

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, siyah beyazlı kulüple ayrılığın eşiğinde olduğunu itiraf etti.

Gökhan Töre ayrılığı itiraf etti

Beşitaş’ın bir sene kiralık oynattığı ve geçtiğimiz sezon da bonservisini Rubin Kazan’dan aldığı gurbetçi oyuncu Gökhan Töre ayrılığın eşiğine geldi.

Sezon içerisinde yaşadığı birtakım problemler ve ödemelerle ilgili sorun nedeniyle huzursuz olduğunu dile getiren Töre, ”4 ay para alamadım” dedi.

Bugün'ün haberine göre, başarılı orta saha oyuncusunun ödeme sorunu sebebiyle bazı yöneticilerle de tartışma yaşadığı belirtiliyor. Sportif başarı konusunda da istenilen sonuçların alınamaması bu durumun düzeleceği konusunda endişe oluştururken, milli oyuncuyu da ayrılığın eşiğine getirdi. Bunu da yakın çevresiyle paylaştı.

İspanyollar istekli ama…

Ar­da Tu­ran’ın da for­ma­sı­nı giy­di­ği At­le­ti­co Mad­rid, Gök­han için ilk cid­di adı­mı atan tek ta­kım. An­cak Töre, Mad­rid eki­bi­nin trans­fer et­mek is­te­di­ği pek çok isim­den bir ta­ne­si. Tek­nik di­rek­tör Si­me­one ofan­sif özel­lik­li or­ta sa­ha oyun­cu ta­le­bi doğ­rul­tu­sun­da di­rek­tör­le­re Gök­han’ın da is­mi­ni ver­miş­ti. An­cak, Club Brug­ge ma­çı son­ra­sı In­ter Mi­lan ve Ju­ven­tus, me­na­je­ri ara­cı­lı­ğıy­la mil­li oyun­cu­nun trans­fer ko­şul­la­rı hak­kın­da Be­şik­taş’tan bil­gi ta­lep et­miş­ti.

Haberin Devamı