Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan Töre: Benim senem olacak

Gökhan Töre: Benim senem olacak

Beşiktaş’a geri dönen gurbetçi yıldız, “Tedavi sürecinde hep ekstra çalışmalar yaptım. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum” derken, Başkan Orman da onun için gelen tüm teklifleri geri çeviriyor.

Gökhan Töre: Benim senem olacak

West Ham United’da geçirdiği şanssız sezonun ardından Beşiktaş’a geri dönen Gökhan Töre, sakatlığını tamamen atlattı. Dizinden ciddi bir problem yaşayan gurbetçi kanat oyuncusu, daha güçlü bir şekilde Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. Tedavi sürecinde sürekli ekstra çalışmalar yapan Gökhan yakın çevresine, “Yaptığım idmanlarla sürekli kendimi hazır tutmaya çalıştım. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum” sözlerini sarfetti. Başkan Fikret Orman, Gökhan için pek çok kulüpten gelen kiralama tekliflerini geri çevirirken, 25 yaşındaki futbolcunun patlama yapacağına inanıyor.

Hedefi milli forma

Teknik direktör Şenol Güneş de, Gökhan döneceği için Quaresma ve Babel’in de kadroda yer aldığını göz önünde bulundurarak başka bir kanat takviyesi şimdilik istemiyor. Yeniden A Milli Takım formasını da giymek isteyen Gökhan Töre, bu iki yıldızla forma rekabeti içinde olacak.

(Fanatik)