Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan Töre iddialı konuştu! 'Beşiktaş'a...'

Gökhan Töre iddialı konuştu! 'Beşiktaş'a...'

Tekrar Premier Lig'de oynama şansını yakalayan Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre'nin, "Beşiktaş'tan ayrıldığım gün, kulübümün de para kazanmasını isterim' demiştim. Satın alma opsiyonunun da devreye girmesini sağlayacağım" dediği öğrenildi.

Gökhan Töre iddialı konuştu! 'Beşiktaş'a...'

Beşiktaş'a önce kiralık gelen ancak etkili performansı nedeniyle bonservisi alınan Gökhan Töre, İngiltere Ligi'nde bulduğu ikinci şansı, bu kez çok iyi kullanmak istiyor.

Milli oyuncu Gökhan Töre'nin yakın çevresine, "Premier Lig'e tekrar geri döneceğim için çok mutluyum ama bir yandan Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalacağım için de üzgünüm. Fakat ne mutlu ki geçen sezon Beşiktaş forması altında şampiyonluk yaşadım. Bu kez İngiltere Ligi'nde kalıcı olmak istiyorum. Ben 'Beşiktaş'tan ayrıldığım gün, kulübümün de para kazanmasını isterim' demiştim. Bu sene kiralık olarak para kazandırıyorum ama inşallah başarılı olarak satın alma opsiyonunun da devreye girmesini sağlayacağım" diye konuştuğu öğrenildi.

BAZI YÖNETİCİLER KARŞI ÇIKTI!

Geçtiğimiz sezon hem Galatasaray maçında attığı gol, hem de Fenerbahçe derbisinde Mario Gomez'e attırdığı golle, şampiyonlukta önemli payı bulunan Gökhan Töre'nin gidişine ise bazı yöneticilerin üzüldüğü ortaya çıktı.

Şampiyonluk yolunda kazanılan iki derbide Gökhan Töre'nin, çok büyük katkı sağladığını düşünen yöneticilerin "Takımda çok kanat oyuncusu olabilir ama Gökhan Töre, kapalı savunmalarda ve kontrataklarda bizim için önemli bir oyuncuydu. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Oradaki performansı, şu anki değerini ikiye katlayabilirdi. Satın alma opsiyonu olan 13 milyon euro, Gökhan Töre gibi bir oyuncu için az bir rakam" diye konuştukları bildirildi.

Haberin Devamı

(Milliyet)