Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan Töre: Lütfen beni alın

Gökhan Töre: Lütfen beni alın

Beşiktaş’ın Perşembe günkü barbekü partisine katılan Gökhan Töre, dönmek istediğini yönetime iletti.

Gökhan Töre: Lütfen beni alın

KİRALIK olarak forma giydiği Beşiktaş'ta sergilediği performans kadar vukuatlarıyla da gündemden düşmeyen Gökhan Töre, yeni sezonda da siyah-beyazlı formayı giymenin hayâlini kuruyor. Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Rubin Kazan'dan kadrosuna kattığı milli futbolcunun bonservisinin yüksek olması nedeniyle yönetim satın alma konusunda bir girişimde bulunmadı.

ADI G.Saray ve F.Bahçe ile anılmasına rağmen özellikle milli takım kampında takım arkadaşlarının ağzına silah sokarak tehdit ettiğinin ortaya çıkmasından sonra iki kulüp de transfer için başka bir girişimde bulunmadı.

Transfer konusunda bir sonuç elde edilememesinin ardından kulübü Rubin Kazan'la çalışmalara başlayan Gökhan ilk fırsatta soluğu yine İstanbul'da aldı.

DİZİNDEKİ sakatlığının nüksettiğini belirterek. Kazan'dan Türkiye'ye gelen genç futbolcu uyguladığı farkı tedavi yöntemleriyle dikkat çeken Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık'a iğne yaptırdı. Ardından ise Beşiktaş'ın 27 Haziran'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu barbekü partisine katıldı.

Haberin Devamı

BURADA yöneticilerle bir araya gelen Gökhan'ın "Lütfen beni alın" dediği öğrenildi. Siyah-beyazlılar ise bonservisi için maksimum 4 milyon Euro ödeyebileceklerini ancak R.Kazan'ın bu rakamı kabul etmediğini ifade etti. Gökhan Töre "Ben orada sorunlar yaşıyorum ve oynamak istemiyorum. Elinizden geliyorsa anlaşırsanız, ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi.