Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Gökhan Töre paraya kıydı

Gökhan Töre paraya kıydı

Sezon başında Beşiktaş'tan West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre, dün akşam siyah-beyazlıların 2-2 berabere kaldığı Kayserispor maçını Vodafone Arena'da izledi.

Gökhan Töre paraya kıydı

Mücadeleyi kart cezalısı olan Ricardo Quaresma ile birlikte takip eden milli futbolcu, Portekizli yıldızın çektiği selfie fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Fotoğrafta dikkat çeken detay Gökhan Töre'nin saatiydi... Yıldız futbolcunun kolundaki saat ise, dünyanın en ünlü saat markalarından olan Patek Philippe'ın Nautilus Chronogaph Rose modelindendi.

Saat koleksiyonu bulunan Töre'nin son gözdesinin değeri ise 280 bin TL.

Gökhan Töre'nin saat koleksiyonunda Rolex ve Audemars Piguet gibi markalar da bulunuyor.

ARDA VE BURAK DA SAAT TUTKUNU

Gökhan Töre gibi Barcelonalı futbolcu Arda Turan ve Çin Süper Lig takımlarından Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz da saat tutkunu.

Arda'nın 1 milyon euro'luk saat koleksiyonu, Rolex, Vacheron Constantin, Franck Muller ve Audemars Piguet gibi dünyanın en pahalı markalarından oluşuyor.

Barcelonalı yıldız bu tutkusunu bir dönem aşk yaşadığı Aslıhan Doğan aldığı hediyede de göstermişti. Turan'ın o dönem sevgilisine 11.600 Euro’ya (40 bin lira) pırlantalı Rolex Datejust Jubilee marka saat aldığı konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Çin Süper Lig takımlarından Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz da kısa bir süre önce Patek Philippe'in sınırlı sayıda ürettiği model için sipariş vermişti.

Ünlü futbolcu o dönem, Patek Philippe Nautilus modelinin 40. yılı için özel olarak tasarlanan ve dünyada sadece 700 tane bulunan saat için 100 bin dolar (Yaklaşık 310 bin TL) ödemişti. Saatlere merak saran futbolcunun koleksiyonunda, Rolex, Vacheron Constantin ve Audemars Piguet gibi markalar da bulunuyor.

(Habertürk)