Gazete Vatan Logo
Başakşehir Göksel Gümüşdağ: Görüntüleri kamuoyuyla paylaşsınlar

Göksel Gümüşdağ: Görüntüleri kamuoyuyla paylaşsınlar

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, MHK görüşmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Göksel Gümüşdağ: Görüntüleri kamuoyuyla paylaşsınlar

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, MHK görüşmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Gümüşdağ'ın açıklamaları:

MHK'ya önümüzdeki 6 hafta için başarılar diledik. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Şu anda 5 puan farkla öndeyiz. Galatasaray yönetimi için dün itibarıyla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Federasyona da başvuruda bulunacağız. Bör takım yöneticisinin tv kanalına çıkıp yaptığı 'Elimizde belgeler var' ifadesi ağır ithamlardır.

Hiçbir kulübün ulaşamadığı rakamların ellerinde olduğunu söyledi. Şiddet, tehdit hepsi bu açıklamaların içinde var. Başakşehir Futbol Kulübü 4 yıldır şampiyonluk yarışının içindedir. Biz bu söylemlerin altında ezilmeyiz.

"Şampiyon belli ise G.Saray geçen yıl neden şampiyon oldu?"

Bu ifadelerle bizi yıpratmak kimsenin haddine değil. Federasyon'dan da cevap bekliyoruz. Şu an hukuk mücadelemiz sürüyor. Adil bir yönetim istiyoruz. Belgesiz, bilgisiz bu camiayı temsil eden insanlar böyle ifadeler kullanamaz. Elindeki ses kaydını, belgeleri ve bilgileri varsa kamuoyuyla paylaş, yoksa Başakşehir Kulübü'nden özür dile. 4 yıldır şampiyon belli ise neden Galatasaray geçen yıl şampiyon oldu? Bunlar komik şeyler, ben de bu kelimelerin altında kalmam.

Haberin Devamı

"VAR kayıtları kulüplerle paylaşılamaz"

Bu açıklamaların cevabını bekliyorum. VAR kayıtları FIFA kuralları gereği kulüplerle paylaşılamaz. Bu kurallar çok nettir. Madem paylaşılamıyorsa, hiçbir kulüp elde edemiyorsa bunlar nasıl elde etti? Madem böyle bir şey var bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. TFF Genel Sekreterlik düzeyinde, VAR konuşmalarının Galatasaray ile paylaşılmadığını iletti. Eğer sızdırıldıysa burada bir kanunsuzluk vardır.

"Hakemlerin art niyetli olduklarını düşünmüyorum"

- Hakemler bize de hata yapıyor. 7.5 dakikalık bir video yapmışlar. Normalde 1 dakikalık paylaşabilirler, yayıncı kuruluşun böyle bir şeyi var. Hakemlerin art niyetli olduklarını düşünmüyorum. Yine aynı rakiple oynadığımız maçta Ali Palayıbık'tı hakem, Elia golü attı ve verilmedi. Biz sadece 'Elia içeride ağlıyor, Allah'a havale ediyoruz' dedik.

Haberin Devamı