Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Golfün yıldızları Kemer'de buluştu!

Golfün yıldızları Kemer'de buluştu!

Kemer Country’de yapılan Turkish Airlines World Golf Cup’ın son ayağında Çağla Metin ile Engin Yeşilırmak birinci olurken ‘Nearest The Pin’ ödülünü ise Catherine Terzioğlu ve Erkan Akdemir kazandı.

Golfün yıldızları Kemer'de buluştu!

DÜNYANIN en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın son ayağı, Kemer Country Kulübü’nde tamamlandı. Spora ve spor organizasyonlarına dünya çapında verdiği destekle ülkeler, kıtalar ve kültürler arasında köprüler kurma misyonuna yeni boyutlar getiren küresel havayolu, 2013 yılından beri amatör golfçülere yönelik olarak düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup ile kurumsal müşterilere de etkin biçimde ulaşmayı başarıyor.

TURNUVADA 24 ve altı handikap seviyesinde bayanlarda mücadele eden Çağla Metin oldukça iyi bir performans göstererek 39 puan aldı ve şampiyon oldu. Erkeklerde ise 49 puanla Engin Yeşilırmak birinci sıraya yerleşti. Turnuvada ‘Nearest The Pin’ ödülünü ise bayanlarda Catherine Terzioğlu ve erkeklerde Erkan Akdemir kazandı.

ORGANİZASYON bu yıl 5 kıtada 62 farklı ülkede toplam 100 destinasyonda gerçekleştirildi. Turnuvanın finalinde, tüm bu destinasyonlardan gelen finalistler yer alacak. 30-31 Ekim tarihlerinde ‘Büyük Final’e katılacak finalistler, Türk Hava Yolları ile Business Class sınıfında Antalya’ya seyahat edecek ve o hafta global sponsor Titanic Deluxe Golf Belek otelinde konaklama imkanına da sahip olacak. Ayrıca 2-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkish Airlines Open’da Türk Hava Yolları’nın VIP misafirperverliğinin tadını çıkarma imkanı olacak..

Haberin Devamı