Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomez'e sevgili baskısı! 'Burada kalalım'

Gomez'e sevgili baskısı! 'Burada kalalım'

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez'in geleceğinin belirsizliğini koruması sonrası tavsiyede bulunan Carina Wanzung'un, "İstanbul çok güzel bir şehir. Buraya kısa sürede adapte olduk. Ya burada kalalım ya da Almanya'ya dönelim" dediği ortaya çıktı.

Gomez'e sevgili baskısı! 'Burada kalalım'

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Mario Gomez, 33 lig maçında attığı 26 golle takımına şampiyonluğu getirmişti.

Beşiktaş ile birlikte kariyerinde tekrar çıkışa geçen 30 yaşındaki futbolcu Mario Gomez, sonrasında Almanya Milli Takımı'nın EURO2016 kadrosuna girmişti.

Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan başarılı oyuncu, son olarak bu konuda yaptığı açıklamada, "Geleceğime EURO2016 sonrasında karar vereceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Mario Gomez'e bu gelişmenin ardından sevgilisi Carina Wanzung'tan mesaj geldi...

Gomez'in Beşiktaş'la yoluna devam etmemesi halinde İtalya'ya geri dönme ihtimalinin bulunması sebebiyle yıldız isme tavsiyelerde bulunan Wanzung'un, "İstanbul çok güzel bir şehir. Buraya kısa sürede adapte olduk. Ya burada kalalım ya da Almanya'ya dönelim" sözlerini kullandığı öğrenildi.

Kararını erkene çekebilir

Wolfsburg'tan gelen transfer teklifini reddeden ve yaptığı açıklamada, "Bundesliga'ya hedefim yok" sözlerini kullanan Mario Gomez'in bu gelişmenin ardından geleceğiyle ilgili olarak kararı EURO2016 sonuna bırakmayabileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)