Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis: Beni dövmek istediler

Gomis: Beni dövmek istediler

“G.Saray’da gerçekten iyi durumdayım. Türk topraklarındaki ilk saatlerimden itibaren bana sürekli sıcak davrandılar.”

Gomis: Beni dövmek istediler

İLK 3 haftadaki 4 golü ile takımını sırtlayan Bafetimbi Gomis, Fransa’nın ünlü spor gazetesi L’Equipe’e konuştu. Golcü oyuncunun sözlerine geniş bir yer ayrılırken Marsilya’nın kendisi ile yola devam etmek istememesi üzerine bu kararı aldığını söyledi. Yeniliklere her zaman açık olduğun da sözlerine ekleyen Gomis, şunları söyledi:

“G.SARAY’DA gerçekten çok iyi durumdayım. Türk topraklarındaki ilk saatlerimden itibaren bana hep sıcak davrandılar. Bu kadar güçlü bir beklentiye rağmen kendimi çok iyi hissediyorum. Büyük bir kulübe gelmiştim ve sevgiyi hissettim. 30’unda büyük kulübe transfer olup sevgi hissetmek özel bir durum.

MARSİLYA’DA anlaşma uzaktı. Benimle gerçekten çalışmak istemediler. Teknik direktör Rudi Garcia ise beni istedi ancak, sözden ötesi yoktu.

"BENİ DÖVMEK İSTEDİLER"

”“MARSİLYA’DA Ligin son maçından önce son antrenmana gidiyordum. Akşam 7 gibiydi. Antrenman merkezinde yürüyordum ve bir anda taraftarlar ortaya çıktı. Sebebiyse gol sevincimin panter şeklinde olmasıymış. Bu da Saint Etienne’in simgesiymiş falan. O an idarecilerden biri olmasaydı, durum felakete dönüşecekti.”

Haberin Devamı