Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis: Bu kadar ara yeter!

Gomis: Bu kadar ara yeter!

Bu sezon ilk kez Bursa deplasmanını boş geçen Gomis, yarın Karabük karşısında telafiye hazırlanıyor...

Gomis: Bu kadar ara yeter!

İlk 5 haftada rakip filelere 7 gol gönderen, geçen hafta Bursa karşısında ise skor üretemeyen Gomis, Burak Yılmaz’la yarıştığı gol krallığında geri düşmemek için Karabük maçında ne yapıp edip ağları havalandırmak istiyor. Fransız yıldızın bu nedenle ekstra çalışma yaptığı öğrenildi.

Aslan’ın golcüsü Bafetimbi Gomis, yarınki Karabük maçıyla birlikte gol serisine yeniden başlamak istiyor. Süper Lig’in ilk 5 haftasında 7 gol atan Fransız futbolcu, son Bursaspor deplasmanında skor üretemezken, krallık yarışında da zirveyi Burak Yılmaz’la paylaşmak zorunda kaldı.

Bu sezon mutlaka krallık tacını takmak isteyen 32 yaşındaki oyuncu, Karabük karşısında ne yapıp edip gol bulmakta kararlı. Hatta Gomis’in bu nedenle idmanlardan önce ve sonra yine ekstra çalışmalar yaptığı da gelen haberler arasında. Gomis’in özellikle kanatlardan gelen yere paralel ortaları tek vuruşla kaleye göndermeye çalıştığı öğrenildi.

İçeride yalnız kalmayacak!

Bu arada hocası Tudor da Gomis’in işini kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyor. Belhanda, Karabük maçında ikinci bir forvet gibi görev yapacak. Ceza sahasına daha fazla girecek olan Faslı futbolcu, Gomis’in omuzlarındaki yükü hafifletmeye çalışacak. Bu arada Hırvat teknik adamın, çok sık ofsayta düşen Fransız golcüyü bu konuda uyardığı ve dikkatli olmasını istediği bildirildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)