Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis: "Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu"

Gomis: "Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu"

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçla konuşurken takımdaki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gomis: "Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu"

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, Fransız beIN Sports kanalının canlı yayınına katıldı. Fransız golcü Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçla ilgili konuşurken milli takım sorusuna da ilginç bir cevap verdi.

"Galatasaray taraftarı beni çok iyi ağırladı"

"Galatasaray'a alışmam çok zor olmadı, biz Afrikalı oyuncular bize ilgi gösterilmesini seviyoruz ve bunun karşılığını vermek için daha sonrasında adeta can atıyoruz. Galatasaray taraftarı beni çok iyi ağırladı ve ben de elimden geleni yapıyorum."
"Kendime koyduğum hedef 25 goldü"
"Benim Galatasaray'da 23 maç sonunda 24 gole ulaşmış olmamın ligin seviyesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü sizin de biraz evvel dile getirdiğiniz gibi Süper Lig’de bunu gerçekleştirebilen yabancı sayısı çok az. Sezon başında Galatasaray’a gelirken kendime koyduğum hedef 25 goldü, fakat bugün ligin bitmesine 10 hafta kala bu hedefi gerçekleştirmiş oldum. Geri kalan haftalarda takımımızın şampiyonluğu için çok daha fazlasını vermek için uğraşacağım."
Program esnasında Başakşehir forması giyen Aurelien Chedjou canlı yayına katılarak Gomis'e sürpriz yaptı. Başakşehirli futbolcu Chedjou: "Kardeşim, umarım iyisindir görüşemedik seninle bir türlü, umarım en kısa zamanda görüşürüz seninle." dedi. Gomis ise; "Burada herkesin huzurunda Aurelien’e teşekkür etmek istiyorum, Galatasaray'a gelmeden önce kendisiyle görüştüm ve çok güzel bilgiler verdi bana."
"Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu"
"Fenerbahçe ile evimizde oynadığımız derbi öncesinde her şey o kadar güzeldi ki, tüylerim diken diken oldu. Maç maalesef 0-0 sonuçlandı ve ben açıkcası takım halinde, saha içinde taraftarların ve tribünlerinlerin seviyesinde olamadığımızı düşünüyorum."
Fatih Terim yanıtı
"Ben Galatasaray taraftarlarının gözünde en büyük ismin teknik direktörümüz Fatih Terim olduğunu düşünüyorum. Bugün atmış olduğum bu 4 gol sayesinde yeniden Fransa Milli Takımı tartışmalarının önüme konduğunu biliyorum. Eğer bana ihtiyaç olursa ve çağırırlarsa seve seve oynarım. Milli Takımın başında bir hoca var ve en doğru kararı o verecektir."
"Hedefim Galatasaray ile şampiyonluk"
Soru: "Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupasında yer almak sizin için bir hayal mi?"
Bafetimbi Gomis: "Ne hayal, ne de gerçek. Benim hedefim Galatasaray ile şampiyon olmak."
"Galatasaray’ı seçtim çünkü..."
"Galatasaray’ı seçtim çünkü Marsilya ile benzer yönleri olan bir takım, öncelikle büyük bir takım, haliyle baskı olan bir yer. Bunun da ötesinde Avrupa kupası olan ve Avrupa’da hedefleri olan bir takım Galatasaray. Marsilya benim çocukken taraftarı olduğum takımdı. Bir sene boyunca taraftarı olduğum takımın formasını giydiğim ve güzel ayrıldığım için kendimi mutlu hissediyorum. Bugün bir taraftarım ve onların arkasındayım."
"Yönetim isterse kontratımı uzatıp..."
"Gignac, Meksika Liginde oynadığı halde Euro2016 kadrosunda yer bulabildi. İmkansız yok. 35’ten sonra da futbola devam etmek istiyorum, sene sonunda hedeflerimize ulaşırsak, yönetim de memnuniyetini bildirirse kontratımı uzatıp kendimi Galatasaray’a adayabilirim."

Haberin Devamı