Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis geliyor!

Gomis geliyor!

Galatasaray, Fransız golcüyle anlaştı, artık sıra Swansea'de...

Gomis geliyor!

FORVET adayları arasında Bafetimbi Gomis öne çıkarken Igor Tudor’un da ilk adayı Fransız golcü... Negredo, Jackson Martinez de adaylar arasında yer alırken Gomis en çok öne çıkan isim oldu.

BU sezon Marsilya’da kiralık olarak forma giyen ve kulübü Swansea’ye geri dönen Gomis ile pazarlık masasına oturan sarı-kırmızılılar yıllık 3.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı.

MARSİLYA’DA 31 lig maçında 20 gol atıp 3 de asist yapan Gomis ilk tercih olarak Marsilya’da kalmak isterken Fransız takımından henüz bu yönde bir hamle gelmedi. Swansea, 1 sezon kontratı kalması nedeniyle oyuncuyu göndermek isterken sarı-kırmızılılar Gomis’i ikna etti ve artık Galler kulübü ile bonservis pazarlıklarına başlamaya hazır.

TÜM PLANLAR DEĞİŞEBİLİR!

BU etapta G.Saray’ın tek korkusu ise Marsilya! Fransızların devreye girmesi ve de Gomis’e 3 milyon Euro’ya yaklaşan bir teklif yapmaları halinde Gomis’in planları değişebilir. Bu nedenle işi bir an önce bitirebilmek için G.Saraylı idareciler yeni haftada bonservis görüşmelerine başlayacak.

Haberin Devamı