Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis ilk 11'e Deniz Türüç kulübeye!

Gomis ilk 11'e Deniz Türüç kulübeye!

Başkan Özbek, Igor Tudor ve Cenk Ergün arasındaki transfer toplantısından 2 isim çıktı!

Gomis ilk 11'e Deniz Türüç kulübeye!

Sarı-kırmızılılar ilk etapta 2 forvet ve 2 stoperle takıma takviye kararı aldı... Bafetimbi Gomis’i takımın 1. forveti olarak düşünen Igor Tudor, kulübenin zenginleşmesi için de Deniz Türüç’ü istedi.

BU sezon tek hedef olarak 3. sırayı belirleyen sarı-kırmızılılarda yönetim de transfer için harıl harıl çalışıyor... Sportif direktörlük görevine getirilen Cenk Ergün, teknik direktör Igor Tudor ve başkan Dursun Özbek, hafta boyu transfer toplantısı yaparken listede bulunan oyuncular masaya yatırıldı. Maliyet hesapları da yapılırken transferde atılacak somut adımlar da görüşüldü.
TAKIMIN eksiklerinin detaylı bir şekilde Igor Tudor tarafından başkana iletildiği toplantıda herkes eteğindeki taşları da döktü ve isteklerini anlatıp ortak noktada buluşma sağlandı. İlk etapta iki forvet ve 2 stoper alınmasına karar verilirken ilk hamle de forvetteki oyuncular üzerine olacak.
1) BAFETIMBI GOMIS:
Bu sezon kiralık olarak Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya’da forma giyen Fransız oyuncu toplantıdan çıkan ilk isim oldu. Alternatifler masaya yatırılsa da Gomis tam da Tudor’un istediği oyuncu olarak listenin başına adını yazdırdı. Fransız hoca, “Deneyimi ile eksik kaldığımız bu alanda bize büyük katkı yapar” derken sadece 1 yıl daha sözleşmesi kalması G.Saray’ın da pazarlık masasında elini güçlendiriyor. Fransız oyuncunun bonservisi Premier Lig ekibi Swansea’de bulunuyor...
2) DENİZ TÜRÜÇ:
Gomis’i 1. forvet olarak almak isteyen sarı-kırmızılıların 2. hamlesi de Deniz Türüç olacak. Kayseri forması ile bu sezon önemli bir çıkış yapan 24 yaşındaki oyuncu kadro zenginliğinin artması adına kadroya dahil edilmek isteniyor. Gomis-Eren’in ardından takımın gol yükünü omuzlaması planlanan Deniz Türüç ayrıca rotasyonda da teknik heyetin elini rahatlatacak.

Haberin Devamı