Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis'te fark 3 milyon Euro

Gomis'te fark 3 milyon Euro

Bafetimbi Gomis ile yıllık 3 milyon Euro’ya anlaşan sarı-kırmızılılar kulübüne de nakit 3 milyon Euro bonservis teklif etti.

Gomis'te fark 3 milyon Euro

Galler ekibi 31 yaşındaki golcüsü için 6 milyon Euro isteyince iki taraf da sıkı bir pazarlığa başladı, arada 3 milyon Euro var

SARI-kırmızılıların transferdeki hedefi Bafetimbi Gomis! Yönetim Japonya’ya gidecek olan Lukas Podolski’nin yerini Fransız golcü ile doldurmak isterken oyuncu ile de her konuda anlaşma sağlandı. 3 senelik kontrat karşılığında el sıkışılırken bu rakam bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro’ya kadar çıkabilecek.

GOMIS ile yapılan anlaşma sonrasında ise sıra oyuncunun bonservisini almaya geldi... Bu sezonu kiralık olarak Marsilya’da tamamlayan Gomis’in bonservisini elinde bulunduran Swansea ise kapıyı 6 milyon Euro’dan açtı. Oyuncu ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Galler ekibi, 31 yaşındaki Gomis’i takımda tutmayı düşünmezken bu sezon ortaya koyduğu performans sonrasında da bu fırsatı kullanmak istiyor.

SON ÇARE GOMIS

SARI-kırmızılı kulübe istenen 6 milyon Euro’luk rakam fazla gelirken G.Saray ise pazarlıklara 3 milyon Euro’dan başladı. Oyuncunun bu sezonun sonunda kontratının bitmesi de G.Saray’ın elini güçlendirirken son çare ise yine Gomis olacak.

Haberin Devamı

GOMIS ile prensipte anlaşılırken Swansea’nin istenilen bonservis bedeline ikna olmaması halinde ise Gomis devreye girecek. Kulübü ile temas kurup gitmek istediğini iletecek olan Gomis, Swansea’den G.Saray’a gitmek için kolaylık göstermelerini isteyecek.