Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis'te fark 500 Bin Euro!

Gomis'te fark 500 Bin Euro!

Galatasaray Gomis ile her konuda anlaştı. Sırada Swensea'yi ikna edebilmek kaldı.

Gomis'te fark 500 Bin Euro!

Kapıyı 6 milyon Euro’dan açan Swansea kulübü 3.5 milyon Euro’ya kadar inerken G.Saray da 2.5 milyon Euro’ya yükseltti teklifini. Yıllık 3.3 milyon Euro’ya anlaşmaya varılan Gomis de kulübüne baskı yaparken transferin 3 milyon Euro’ya bitmesi bekleniyor.

HÜCUM hattı G.Saray’ın en çok sıkıntı yaşadığı bölgelerden biri oldu bu sezon... Kolbeinn Sigthorsson transferi oyuncunun sakatlıkları nedeniyle yarar sağlamazken Eren ve Podolski ikilisi de inişli çıkışlı grafikleri ile takımı tam olarak sırtlayamadı. Podolski’nin Vissel Kobe’ye 2.7 milyon Euro’ya satışı sonrasında yönetim forvet transferini ilk sıraya alırken Bafetimbi Gomis ile de artık her konuda anlaşma sağlandı.

SEZONU Marsilya’da tamamlayan 31 yaşındaki oyuncunun kiralık kontratının bitmesi ile birlikte de gözler kulübüne çevrildi. Swansea ayrılmak isteyen oyuncusunu satışa çıkarırken çok sayıda da teklif geldi. Ancak G.Saray, Marsilya’nın devreye girmesi ile fiyat yükseltmek zorunda kalsa da 3.3 milyon Euro’ya Gomis ile sonunda her konuda anlaştı.

Haberin Devamı

BAŞKAN SON ONAYI VERDİ

BU anlaşma sonrasında G.Saray rotasını Galler’e çevirirken Swansea kulübü ile masaya oturuldu. Swansea’nin ilk önce Gomis için istediği 6 milyon Euro G.Saray cephesinde kısa bir şaşkınlık yaratsa da kıyasıya pazarlıklar başladı. Oyuncunun bir sezon kontratı kalmasını ve de gelecek sezonun devre arasında yeni kontrat imzalayabileceği noktasına yoğunlaşan G.Saray istenen miktarı 3.5 milyon Euro’ya kadar indirdi.

SARI-kırmızılılar 2.5 milyon Euro önerirken artık pazarlıklarda da son aşamaya gelindi. G.Saray yönetimi, Swansea’nin 3 milyon Euro’ya inmesi durumunda hemen bu transferin bitirilmesi için de idarecilere yetki verdi.