Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Görev adamı Kameni!

Görev adamı Kameni!

En ağır idmanlardaki özverisiyle dikkatleri üzerine çeken deneyimli file bekçisi teknik heyetten tam not alırken kaledeki yerini de iyice sağlamlaştırdı.

Görev adamı Kameni!

F.BAHÇE’DE 2 haftadır kaleyi koruyan Carlos Kameni, profesyonelliğiyle teknik heyet ve takım arkadaşlarını kendisine hayran bıraktı. Sarı-lacivertli kulübe gelmeden Volkan Demirel’i araştıran ve imzasından sonra, “Ona saygım sonsuz, çünkü o burada bir efsane” diyen Kamerunlu file bekçisi, hiç bir çalışmadan kaytarmadığı gibi yaşına rağmen en ağır idmanlardaki özverisiyle örnek oyuncu oldu.

KENDİNE güveni, arkadaşlarına yaklaşımı ve sempatikliğiyle öne çıkan oyuncu, Volkan’la girdiği forma rekabetinde de hiç kapris yapmayarak olgun davrandı. Kaptan Volkan Demirel’in ısınmak için saha çıkmadığını gördüğünde sebebini soran ve aldığı cevap karşısında, “Olsun bir dahaki maçta çıkar” diyecek kadar olgun davranan Kameni, kaledeki yerini iyice sağlama aldı.

‘İYİ OLAN OYNAR’
FORMSUZ olduğu dönemde yediği hatalı gollerden sonra kızağa çekilen Volkan da derbide ısınmaya çıkarak tribine son verdi. “Benim kimseyle dedim yok benim derdim kendimle” diyen Demirel, harika kurtarışlar yaptığı derbisinin ardından Kameni’yi ilk tebrik eden isimler arasındaydı.
SEZON başından beri yenilen hatalı gollerde çok eleştirilen bu iki isme de sahip çıkan Aykut Kocaman ise “Size kötü günler geçecek diye hep söylemiştim. Belki de bir sezonda yenilebilecek tüm hatalı golleri ilk haftalarda yediniz. Bu saatten sonra bireysel hatadan kaynaklanan golleri görmeyiz. Daha dikkatli ve konsantre oldun. Her ikinize de gerekli şansları verdim. İyi olan kaleye geçer” ifadelerini kullandı.
KOCAMAN'IN BANKOSU JANSSEN
F.BAHÇE’NİN transfer döneminin son gününde Tottenham’dan 1 yıllığına kiraladığı Janssen, takım arkadaşlarıyla girdiği forma rekabetinden başarıyla çıktı. Şu ana kadar fileleri 2 kez sarssa da maç içinde yaptığı olumlu hareketleriyle gözlerin pasını silen Hollandalı, biri vatandaşı olmak üzere toplam 3 santforu şimdiden solladı.
UZUN süren sakatlığını atlatan ve oldukça kilo veren Fernandao’nun yanı sıra Roberto Soldado’yu da kulübeye hapseden Janssen, teknik direktör Aykut Kocaman’ın bankosu konumuna geldi. Sakat van Persie’nin iyileşse bile Janssen’i kesemeyeceği form durumlarına göre Janssen ile Soldado’nun değişerek oynayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı