Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gözler kongrede! Ali Koç'un şansı...

Gözler kongrede! Ali Koç'un şansı...

Fenerbahçe’de herkesin konsantrasyonu gelecek yıl Mayıs ayında yapılacak kongre... Kulislerde dolaşan iddialara göre, Aiz Yıldırım çekilmediği sürece Ali Koç'un başkan olma şansı çok düşük...

Gözler kongrede! Ali Koç'un şansı...

Muhalifleri tedirgin eden ise Aziz Yıldırım’ın başkanlığı dönemimde tüm Fenerbahçe tarihi boyunca yapılan üyeden daha fazlasının yapılması. Yıldırım, Başkan seçildiği dönemde kulübün üye sayısı 6 binler civarındaydı. Şu dönemde ise rakam 14 bine dayandı.

Muhalifler zaten sandık başına 6-7 bin civarında üyenin gittiğini bunların büyük çoğunluğunun da Yıldırım döneminde üye yapılan kişiler olduğunu konuşuyorlar. Bu yüzden de Yıldırım’ın çekilmeden Koç’un hiç şansı olmadığı iddiasındalar.

Eski defterler açılıyor

Mayıs ayında yapılacak kongre öncesinde eski defterler açılmaya başladı. Bunlardan birisi de Mehmet Ali Aydınlar’la ilgili. Yönetim, Ali Koç’un yanında yer aldığını iddia ettiği Aydınlar’ın 2012 sezonunda kadın voleybol takımı için 102 bin 500 TL’lik kombine aldığı, sonra da bunları iade ettiğini, parayı da kuruşu kuruşan tahsil ettiğini paylaşıyor.

Ayrıca Aydınlar’ın aynı dönemde sporculara 875 bin TL avans verdiğini daha sonra bu parayı KDV'si ile beraber 1 milyon TL olarak tahsil ettiği bilgisini veriyor.

Haberin Devamı

O bilgiler Kosif'le paylaşıldı iddiası

Bu arada Ali Koç’a verilmeyen genel kurul üyelerinin bilgisiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre yönetim bu bilgileri yönetim kurulunda bulunan Selim Kosif’le paylaştı. Kosif ise sahibi olduğu firma reklamını yapmak için üyelere mesaj attı.

Kaynak: Fotospor