Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Göztepe isyan etti!

Göztepe isyan etti!

TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, Eskişehirspor'la yaptıkları maçta, saha olaylarına ve para cezası almalarına neden olan kişiler hakkında yasal yollara başvuracaklarını ifade etti

Göztepe isyan etti!

Sepil, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır hayalini kurdukları Göztepe için bu sene hızlı adımlar attıklarını belirtti.

Bu yolda herkesin birlik olarak büyük özveri gösterdiğini vurgulayan Sepil, tribünlerde zaman zaman münferit olayların yaşandığına dikkati çekti.

Yaşanan olayların, kulübü ve takımı tribünlerde yalnız bırakmak istemeyen taraftarları rahatsız ettiğini aktaran Sepil, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kulüp olarak, bu tarz münferit olayların sonuna kadar karşısında olacağımızı, olaylar sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonundan alınan cezaların, sebep olan kişilerden tazmini konusunda hukuki her türlü hakkımızı kullanacağımızı ve son oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında, saha olaylarına ve para cezası almamıza neden olan kişi ve kişiler hakkında yasal yollara başvuracağımızın bilinmesini isterim. Bundan sonra da tüm sezon boyunca taraftarlarımızın Göztepe'nin yanında olmasına engel olacak veya kulübümüzü zarara uğratacak kişi ve kişilerin tespiti ile haklarında hukuki işlemlerin başlatılması konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.''

Haberin Devamı