Gazete Vatan Logo
Futbol Göztepe'nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna!

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna!

14 yıllık aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig'e dönen Göztepe'nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna oldu

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna!

Sarı-kırmızılı ekibin başkan vekili Talat Papatya, son iki sezondur Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Tuna ile her konuda anlaşma sağladıklarını açıkladı.

DHA'da yer alan habere göre Göztepe'de yaşanan bu gelişmenin ardından gözler transfere çevrildi. Tuna'nın ilk etapta yeni takımına Beşiktaş'ta fazla süre alamayan eski öğrencilerini getirmeyi planladığı bildirildi. Tamer Tuna'nın Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu'nu Göztepe'ya kazandırmaya çalışacağı öğrenildi.

Göztepe'nin özellikle Mustafa Pektemek üzerinde durduğu ve tecrübeli golcünün kiralanması konusunda siyah beyazlılarla bu hafta içinde görüşüleceği bildirildi.

Forvetin yanı sıra stopere de ihtiyaç duyan sarı-kırmızılılarda yine Beşiktaş'tan Ersan Gülüm'ün ismi ön plana çıktı. Tamer Tuna'nın geçen sezonun devre arasında Çin'in Hebei China Fortune takımından Beşiktaş'a dönen Ersan'ı düşündüğü ifade edildi. Siyah-beyazlı kulüple yola devam etemeyecek olan Ersan'a da teklif götürüleceği öğrenildi. Ersan'ın Çin'e dönmek istemediği ve kariyerini Süper Lig'de sürdürmeyi düşündüğü vurgulandı.

Haberin Devamı

Teknik adam konusunu çözen Göztepe, 2 hafta içerisinde de iç ve dış transferi bitirmek istiyor. Mevcut kadrodan Günay, Jahovic, Emrecan, Halil, Tayfur, Segbefia ve Schwechlen'i kesin olarak takımda tutma kararı alan Göztepe, diğer oyuncularla bu hafta masaya oturmayı planlıyor.