Gazete Vatan Logo
Galatasaray Graham Potter: “Galatasaray’ın daha iyi performans göstereceğine eminim”

Graham Potter: “Galatasaray’ın daha iyi performans göstereceğine eminim”

Östersunds Teknik Direktörü Graham Potter, Galatasaray’ın ilk maçtan daha iyi bir performans göstereceğini ifade ederek, “Galatasaray’ın daha iyi bir performans sergileyeceğine eminim. Sezona yeni başladılar. Ev sahibi olarak seyirci ile bir önceki maçtan daha iyi bir performans çıkaracaklarından eminim” dedi.

Graham Potter: “Galatasaray’ın daha iyi performans göstereceğine eminim”

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ikinci maçında karşılaşacağı rakibi İsveç ekibi Östersunds’un Teknik Direktörü Graham Potter TT Arena’da basın toplantısı düzenledi. Potter, “Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi hazırlandık. Zor bir sınav olduğunu biliyoruz ama umarım kazanacağız” şeklinde konuştu.

“Galatasaray’ın daha iyi bir performans sergileyeceğine eminim”

İngiliz teknik adam, Türkiye’ye geldiklerinde çok iyi karşılandıklarını ifade ederek, “Herkes bize çok iyi davrandı. Havaalanında çok iyi karşılandık. Galatasaray’ın daha iyi bir performans sergileyeceğine eminim. Sezona yeni başladılar. Ev sahibi olarak seyirci baskısı ile bir önceki maçtan daha iyi bir performans çıkaracaklarından eminim” ifadelerini kullandı.

“Her zamanki hazırlıklarla maça çıkacağız”

Graham Potter, Galatasaray karşılaşması için ekstra hazırlık yapmayacaklarını ifade ederek, “Normal bir şekilde hazırlanacağız. Kahvaltı yapacağız. Gündüz oyuncularla toplanacağız. Her zamanki hazırlıklarla maça çıkacağız” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

İngiliz teknik adam, basın toplantısına geç katıldıklarından dolayı özür dileyerek, “Otelden buraya gelirken yolda trafik kazası olmuştu. Bunun için uzun süre çıkamadık o yüzden geç kaldık” diye konuştu.