Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Grashoppers'ın hedefi galibiyet!

Grashoppers'ın hedefi galibiyet!

Grasshoppers Teknik Direktörü Pierluigi Tami, düzenlediği basın toplantısında yarın oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin görüşlerini açıkladı:

Grashoppers'ın hedefi galibiyet!

Tami şunları söyledi:

"3-0'lık yenilgiyi hesap etmeyerek maça çıkacağız. Çok zorlu bir maç olacak. Fenerbahçe'nin kalitesi ortada. Tecrübe açısından da iki takım arasında fark var. En iyi sonucu almak istiyoruz. Tecrübesiz olan futbolcularımız buplatformda kendilerini yetiştirmesi için de önemli bir karşılaşma. Mücadeleyi bırakmayan bir 11 ile sahaya çıkacağız.. Futbolda her zaman her şey olabilir. Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Önemli olan sahaya sürülen takımda herkesin sonuna mücadele etmesi.Elensek dahi sahadan şerefimizle ayrılmamız gerekiyor. Ne kadar geri planda olsak da üzerimizde baskı olacağı kesin. Dar bir kadroya sahip olmamıza rağmen her futbolcumun sonuna kadar mücadele edeceğini düşünüyorum. Grasshoppers olarak deplasman maçlarına çıkmaya alışkınız.Taraftarlar arasında Fenerbahçelilerin çoğunlukta olacağını tahmin ediyorum."

Tami, takımda ciddi sakatlığı bulunan futbolcu olmadığını anlatarak,"Sigurjonsson'un ufak bir sakatlığı var. Durumu maç saatinde netleşecek." diye konuştu.

Haberin Devamı

BRAHİMİ: "PES ETMEK YOK"

Grasshoppers'in orta saha oyuncusu Mergim Brahimi, galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Brahimi,"İstanbul'da mükemmel bir ortamda futbol oynadık. Yarınki maçta Türk taraftarların yüksek sayıda olacağını tahmin ediyoruz. Birçok Türk arkadaşım bu maça gelecek. Elimizden geldiği kadarıyla her türlü çabayı sarf ederek, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Pes etmek yok"dedi.