Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yetiş hoca! UEFA da kaçmasın

Yetiş hoca! UEFA da kaçmasın

Galatasaray savunmasının tutamadığı Fransız golcü Griezmann iki maçta 4 gol attı, Aslan'ın Devler Ligi defteri kapandı.

Yetiş hoca! UEFA da kaçmasın

Tur umudunun sürmesi için kazanması gereken G.Saray, Madrid’de turistten farksızdı. Griezmann ilk maçtaki gibi duble ile temsilcimizi yıktı. Cimbom son maçta Astana’ya yenilmezse yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek

HAMZA Hamzaoğlu’nun ayrılmasıyla takımın başına gelen isim pazartesi Mustafa Denizli olmuştu. Ancak Denizli Atletico karşısında tribündeydi. Selçuk ile Burak ikilisi de cezalı oldukları için yoklardı. Yani G.Saray yaklaşık 7 gündür altyapı hocası ve kaleci antrenörüyle çalışıyor, moraller bozuk bir de takımın en önemli 2 ismi yok. Tablo böyle olunca da sarı-kırmızılılar Madrid’de kayıpları oynadı ve sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

AMA skor 2-0 olmasına rağmen G.Saray’ın ortaya koyduğu oyundan sonra ucuz atlatıldı denebilir. İlk yarıda rakibin 143 pasına 37 pas maç genelinde ise kaleye sadece 2 şut atabilen G.Saray’da ise farkı önleyen Muslera.

MUSLERA FARKI ÖNLEDİ

G.SARAY’IN ilk şutu maçın başında geldi. 5’te Hakan Balta’nın derinlemesine pasıyla içeri giren Sneijder’in çaprazdan sert şutu direği yalayarak dışarı gitti. Bu dakikadan sonra ise Atletico sahanın tek hakimiydi. 13’te Gabi’nin soldan ortasında bütün G.Saray savunması uyuyunca Griezmann kafayla topu ağlara yolladı: 1-0.
50’DE Koke’nin şutunu çataldan Muslera tokatladı. 65’te sahneye tekrar çıkan Gabi’nin içeri adrese teslim ortasını Griezmann asiste çevirdi: 2-0. Torres ve Koke’nin birer net pozisyonunda Muslera kalesini gole kapadı. Bu sonuçtan sonra Şampiyonlar Ligi’nde devam etme şansı kalmayan G.Saray grubun son maçında karşılaşacağı Astana’ya kaybetmediği takdirde UEFA’da yoluna devam edecek.
Aslan ezildi
ŞAMPİYONLAR Ligi C Grubu’nda A.Madrid’e 2-0 mağlup olarak 4 puanda kalan ve bir üst tura çıkma şansı kalmayan G.Saray, İspanyol rakibi karşısında istatistiklerde adeta ezildi. Mücadelede 90 dakikanın bitimiyle birlikte topla oynama oranında %65-%35 üstün olan Atletico toplam şutta 23-3, isabetli şut istatistiğinde 11-1 ve başarılı pasta da 566’ya 263 ile sarı-kırmızılıları geride kaldı.

Haberin Devamı