Gazete Vatan Logo
NBA Grizzlies'ten muhteşem geri dönüş

Grizzlies'ten muhteşem geri dönüş

Son periyottaki muhteşem oyunuyla maça eşitliği getiren Grizzlies, deplasmanda son finalist Warriors'ı uzatma periyodu sonucunda mağlup etmeyi başardı.

Grizzlies'ten muhteşem geri dönüş

NBA'de Batı Konferansı'nın iki iddialı ekibinin karşılaşmasında Memphis Grizzlies, geçtiğimiz yılın finalisti Golden State Warriors'ı deplasmanda 128-119 mağlup etti.

Final periyoduna 19 sayı geride başlayan Grizzlies, muhteşem bir geri dönüşe imza atarak önce rakibini yakaladı ve mücadelenin normal süresi 111-111 eşitlikle sonuçlandı. Uzatma periyodunda da etkili oyununu sürdüren konuk ekip maçı 9 sayı farkla kazanarak değerli bir galibiyete imza attı.

Memphis'te Mike Conley ve oyuna bench'te başlayan Zach Randolf 27'şer sayıyla galibiyetin mimarı oldular. Konuk ekipte Marc Gasol de 23 sayıyla önemli katkı sağladı.

Evinde 9 maç sonra mağlubiyetle tanışan Golden State Warriors'ta ise Stephen Curry'nin 40 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Ev sahibi ekip böylece, Curry'nin 30 sayı barajını aştığı bir maçı uzun bir aradan sonra kaybetmiş oldu. Curry'nin bu barajı aştığı son 25 maçta da kazanan Warriors olmuştu.