Gazete Vatan Logo
Galatasaray Grosskreutz ne ilk ne de son

Grosskreutz ne ilk ne de son

Galatasaray’da Grosskreutz sıkıntısına benzer transfer olayları gün yüzüne çıktı.

Grosskreutz ne ilk ne de son

Sarı kırmızılılar süper kupa maçı için evrakları son anda yetiştirdi. Aslan, Cenk Gönen ve Endoğan Adili transferlerinde de rezaletin eşinden döndü. Milli file bekçisi belgeleri yetişmediği için Konya maçına kulübeye giremedi, Adili ise pasaport problemi nedeniyle sadece idmanlara çıkıp maç yüzü göremedi.

Galatasaray'ın skandala dönüşen Kevin Grosskreutz transferinde perde arkası yavaş yavaş kalkıyor. Aslında ‘Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli’ imiş. Zira G.Saray, benzer hataları daha önce de yaptı ancak bu kez son gün transferi olduğu için eksikler yetiştirilemedi ve balta taşa vuruldu. İşte o skandalların ilki. G.Saray, 8 Ağustos’ta Bursa ile Süper Kupa finaline çıktı. Sarı kırmızılı futbolcu ve teknik heyetin lisansları cuma yani son gün hazırlandı. Hatta bazı sağlık görevlilerinin lisansı yetiştirilemedi.

MECBUREN TRİBÜNDE OTURDU

Grosskreutz olayının bir başka versiyonu Cenk Gönen’in de başına geldi. Beşiktaş’tan 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Cenk’in evraklarının Cuma günü yetiştirilmesi planlanıp hesap edildiği için Konyaspor kafilesine dahil edildi. Milli file bekçisi, 2. kaleci olarak 99 numaralı forması ile yedek kulübesinde oturacaktı. Ancak Galatasaray, Cenk için evrak ve imzalar mesai bitimine kadar yetiştirilemedi. Bu yüzden tecrübeli kaleci, Konyaspor maçında kulübede değil, tribünde oturdu.

Haberin Devamı

TÜRK STATÜSÜNDE ZANNETTİLER

Sarı kırmızılılar Endoğan Adili transferinde de benzer sıkıntıları yaşadı. İsviçre’nin Basel Kulübü’nde forma giyen oyuncu ile aslen Türk olduğu için mukavele yapıldı. Ancak G.Saray, TC pasaportu ile Adili’nin forma giyemeyeceğini daha sonradan öğrendi. Yabancı sınırlaması nedeni ile genç oyuncuya lisans çıkaramadı. Ve Endoğan Adili, sarı kırmızılı takımla sadece antrenmanlara çıkabildi. Nitekim, daha sonra Endoğan Adili, A takımında hiç forma giyemeyip İsviçre’nin Will 1900 takımına kiralandı.

(Hürriyet)