Gazete Vatan Logo
Galatasaray GSTV'nin başına flaş isim getirildi!

GSTV'nin başına flaş isim getirildi!

Galatasaray'da Can Erbesler'in GSTV'den çıkarılmasının ardından kanalın başına eski Habertürk muhabiri Erhan Telli'nin getirileceği ve bu konuda her iki tarafın anlaştığı öğrenildi.

GSTV'nin başına flaş isim getirildi!

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in göreve gelmesinin ardından işten çıkarmalar devam ediyor. Cengiz yönetiminde profesyonel kadrodaki revizyon ve değişimin son kurbanı Can Erbesler olmuştu.

Sarı-Kırmızılılar'da kanalın başına eski Habertürk muhabiri Erhan Telli'nin getirileceği ve bu konuda her iki tarafın anlaştığı öğrenildi.

Erhan Telli, Dursun Özbek döneminde Galatasaray aleyhine yaptığı haberler yüzünden cezalandırılmış ve antrenmanlara alınmamıştı.

Telli'nin en çok konuşulan haberi ise Hakan Balta'ya Florya'da yemek verilmediği haberi olmuştu. Bu haberin ardından kulüp yalanlamada bulunmuş ve Hakan Balta da Florya'dan yemek fotoğrafı paylaşmıştı. Telli'nin haberleri taraftarlar tarafından da zaman zaman tepki çekmişti.

Galatasaray geçtiğimiz ay kapatılan NTV Spor'da Galatasaray muhabiri olarak görev yapan Evren Göz'ü, Galatasaray Spor Kulübü Basın Genel Koordinatörlüğü görevine getirmişti.