Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gücüne güç kattılar!

Gücüne güç kattılar!

Takım şok yaşarken Arena’da bir anda “Bizim takım el ele, hep beraber tribüne” tezahüratı yükseldi. Bu destekle yeniden doğan Beşiktaş, taraftardan aldığı güçle tarih yazdı

Gücüne güç kattılar!

ampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş tarih yazdı. Belki bir galibiyet gelmedi ama 3-0’dan geri gelip 3-3 beraberliği kurtarmak uzun yıllar unutulmayacak bir futbol destanıydı.

BENFICA’YA yenilmek, çok büyük ihtimalle, Şampiyonlar Ligi’ne veda etmek anlamına geliyordu siyah-beyazlılar için. Herkes bunun bilincindeydi ama 10’da Guedes, 25’te Semedo ve 31’de Fejsa’nın peş peşe gelen golleri, açıldığı günden beri resmi maçlarda mağlubiyet görmeyen Vodafone Arena tribünlerini şaşkına uğratmıştı.

SAHADAKİ futbolcular da dahil herkes şaşkınlık içindeydi. İlk yarı 3-0 bitmiş, ümitler tükenme noktasına gelmişti. Ancak pes etmeyen bir kuvvet vardı Beşiktaş’ın arkasında.

ARENA’DA MÜTHİŞ DESTEK

SLOVEN hakem Damir Skomina’nın ilk devreyi bitiren düdüğünün ardından 40 bin kişilik koro hep bir ağızdan başladı “Bizim takım el ele, hep beraber tribüne” ve “Beşiktaş buraya” diye tezahürat yapmaya. Beşiktaşlılar, oyuncularına o meşhur “Gücüne güç katmaya geldik” tezahüratındaki gibi adeta ihtiyacı olan gücü vermişti.

Haberin Devamı

İŞTE bu büyük desteği arkasına alan siyah-beyazlılar adeta ikinci yarıda yeniden doğdu. Önce Cenk Tosun, sonra Ricardo Quaresma ve son olarak Aboubakar gollerini attı, Beşiktaş, taraftarından aldığı müthiş destekle Vodafone Arena’da tarih yazdı.