Gazete Vatan Logo
Futbol Güiza ilk kez krampon giydi

Güiza ilk kez krampon giydi

Topuğundaki ‘kıl dönmesi’ geçen İspanyol, tam ‘240 gün’ sonra futbola dönüş yaptı!

Güiza ilk kez krampon giydi

KULÜBÜ, F.Bahçe Sosyal Dinlenme Tesisleri olarak gören ve geçirdiği sakatlığı bahane ederek son zamanlarının çoğunu ülkesinde geçiren Daniel Güiza, dün ilk kez kramponu ayağına geçirdi. Geçen sezon 16 Mayıs 2010’da şampiyonluğun kaçtığı Trabzon maçından bu yana hiçbir resmi mücadelede forma giymediği gibi idmanlara bile çıkmayan İspanyol yıldızın bu iyileşme süreci, sarı-lacivertli teknik heyeti de yönetimi de çok mutlu etti.

240 gündür futbolu sadece seyreden, takıma katkıyı bazı maçları Şükrü Saracoğlu’nda seyrederek veren Güiza’nın sahalara dönmesi ise çok çabuk olmayacak. Çünkü 30 yaşındaki yıldızın kondisyon olarak takımın çok gerisinde olduğu ve adalelerinin güçsüzleştiği biliniyor.

9 sakatın 4’ü döndü

F.BAHÇE’DE gündem haline gelen sakatlardan iyi haber.. Yeni Malatya ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Kanarya’da dün, bir süredir takımdan ayrı çalışan Emre, Volkan, Özer ve Berk idmana katıldı.

YOBO, Dia ve Güiza takımdan ayrı çalışırken soğuk algınlığı geçiren Selçuk ve sol üst baldırında ağrıları bulunan G. Gönül antrenmana çıkmadı. İtalya’yla hazırlık maçı yapacak olan Genç Milli Takım kadrosunda bulunan Okan da affı istenilerek Gökhan’ın yerine kampa çağrıldı.

Yönetimde tek kelime futbol konusulmadı

BEŞİKTAŞ’IN yıldızlar aldığı, G.Saray’ın yeni takım kurduğu ve lider Trabzon’un bile transfer yaptığı ocak ayı döneminde taraftarın büyük beklentisine rağmen sessizliğini koruyan F.Bahçe yönetimi, futbolu kenara koymuş gibi. Niye mi? Çünkü önceki gün yapılan yönetim kurulunda futbolun ‘f’si bile konuşulmadı.

GENEL olarak Topuk Yaylası’nda yapılan tesisler ve diğer inşaatlarla ilgili görüşlerin tartışıldığı toplantı sonrası ismi bizde saklı bir yönetici, “Bu ortamda futbol konuşmamamız çok ilginç. En azından konu başlıkları bile yapabilirdik. Fakat hiç futbola girilmedi. Ben ve bazılarımız bu duruma çok bozulduk” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı