Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gülben Ergen, Müge Anlı'ya sahip çıktı!

Gülben Ergen, Müge Anlı'ya sahip çıktı!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'ın Kayserispor'u ağırladığı maçta, siyah-beyazlı taraftarların hedefinde, olaylı derbi sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Müge Anlı vardı. Sanatçı Gülben Ergen ise Müge Anlı'ya yapılan çirkin tezahüratlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Gülben Ergen, Müge Anlı'ya sahip çıktı!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kayserispor'u ağırladı.

Tribünlerde takımını desteklemeye gelen siyah-beyazlı taraftarın hedefinde ise F.Bahçe, Aykut Kocaman, ve derbi sonrası yaptığı açıklamalar sebebiyle ünlü televizyoncu Müge Anlı vardı.

Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte sarı-lacivertliler aleyhine küfürlü tezahüratlar yapan Beşiktaşlı taraftarlar, sık sık Müge Anlı'ya da küfürlü tezahüratlarla yüklendiler.

Vodafone Park'ta Müge Anlı'ya yönelik yapılan çirkin tezahüratlara sessiz kalamayan ünlü şarkıcı Gülben Ergen ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı taraflara tepki gösterdi.

Ergen, resmi Twitter hesabından, "Koca bir taraftar topluluğu bir anneye, bir kadına ne büyük ayıp ediyor! Şiddetin, kabalığın alası..." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Müge Anlı ne demişti?

Müge Anlı, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa maçına gitmiş ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili programında şu yorumları yapmıştı:

"Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın."

Haberin Devamı