Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Güneş'in Eto'o ısrarı

Güneş'in Eto'o ısrarı

Forvete Aboubakar'ı transfer eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Eto'o'yu da istiyor ancak yönetim kararsız.

Güneş'in Eto'o ısrarı

Şampiyonlar Ligi’nde hücum hattında alternatifi bol bir kadroya sahip olmak isteyen tecrübeli hoca 35 yaşındaki Kamerunlu’nun da mutlaka transfer edilmesini istediğini siyah-beyazlı yönetime iletti.

TRANSFER döneminin bitmesine saatler kala girişimlerine iyice hız veren Beşiktaş, Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o’yu yeniden gündemine aldı. Mario Gomez’den doğan boşluğu Porto’dan kiraladığı Vincent Aboubakar ile dolduran siyah-beyazlılar bununla da yetinmiyor. Dünyaca ünlü golcü Eto’o’nun da transfer edilmesini istyen teknik direktör Şenol Güneş, siyah-beyazlı yönetime bu doğrultuda rapor verdi.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Avrupa’nın devlerinden kaçıp Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev gibi dişine göre rakiplerle eşleşen ve gruptan çıkma hedefi doğrultusunda daha da umutlanan Beşiktaş’ta Güneş forvet hattında güçlü bir rotasyon oluşturmak için Cenk Tosun ve Aboubakar’ın yanına Samuel Eto’o’nun da alınması için görüşülmesini istedi.

ETO’O GELMEK İSTİYOR

35 yaşındaki Eto’o’nun yıllık 3.5 milyon Euro’luk maliyetinden kurtulmak isteyen Antalyaspor ile pazarlıklara başlamaya hazırlanan siyah-beyazlılar eğer Eto’o’yu almak için kesin kararını verirse Akdeniz ekibine Ömer Şişmanoğlu ve Veli Kavlak’ı kiralık vermeyi önerecek. Şu ana dek taraflar arasında resmi bir görüşme olmadı. Ancak bu konuda temasların süreceği öğrenilirken Eto’o’nun da bu sezon Şampiyonlan Ligi’nde oynayacak olan Beşiktaş’a gelmeyi istediği iletildi.

Haberin Devamı