Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Planımız her maçı kazanmak’

‘Planımız her maçı kazanmak’

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev önünde Devler Ligi’ndeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi;

‘Planımız her maçı kazanmak’

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Dinamo Kiev’in kamuoyunda yansıtılanın aksine sıradan bir takım olmadığına dikkat çekerken kazanmayı arzuladıklarını ve bu anlaşıyla maça çıkacaklarını belirtti. Tecrübeli teknik adam karşılaşma öncesindeki basın toplantısında bugünkü maçla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

‘DAHA ÇOK KOŞMAMIZ GEREKİYOR’

‘BİZİM için önemli olan Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. maçımızda galibiyet almak istiyoruz. Taraftarın etkisiyle oyunumuzu birleştirip mutlaka kazanmak istiyoruz. Bu anlamda sahaya çıkacağız. Rakibimiz güçlü, çok koşan bir takım. Yardımlaşmayı da iyi yapıyorlar. Yarmolenko gibi önemli oyuncuları da var. Milli sayısı çok olan önemli isimleri var. Türk kamuoyunda işlenmeye çalışıldığı gibi sıradan bir takım değil. Geçen sene Shakhtar’a fark yapan bir takım.

ÇOK daha koşmamız gereken bir maç. Atak oynadığımız kadar savunmaya da ihtiyacımız olan bir maç. Savunmada az sayıda da olsa pozisyon verebiliyorlar. Napoli maçında şanssız ve hatalı birer gol yediler. İnşallah aynısını bizim karşımızda da yaparlar.

Haberin Devamı

‘KONTROLÜ ELDEN BIRAKMAYALIM’

CİDDİ bir takımla oynayacağımızı da biliyoruz. Oyun kontrolünü kaybetmememiz gerekiyor, bunu yaparsak başarılı olacağımızı düşünüyorum. Planımız bütün maçları kazanmak. Rakiplerin durumları da önemli. Napoli ile oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli olacak. Biz şu an bu maça odaklandık. İnşallah kazanırız.

BENİM şu an tek hedefim Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak, hedef üçüncülük olur mu? Diğerleriyle ilgili şu an bir düşüncemiz yok. Ben çıktığım her maçta kazanmak isterim. Kazanmak için de iyi oynamak isterim. Hedefim yarınki oynayacağımız rakipten daha iyi oynayabilmek.’’

‘Oğuzhan oynamayabilir’

‘’Bu maçta şu oynayacak diyemem. Sadece Oğuzhan’ın durumu, sakat ve ağrısı olduğu için kadroya almayabilirim.

RHODOLFO hazır durumdaydı. Beck de hazır. Gökhan sezon başına göre yükseliyor, son maçta bocaladı ama. Yerine göre Caner olacak, yerine göre Gökhan olacak. Bir sorunumuz yok yani.”

Haberin Devamı